Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet nefunguje správně

Od: sekorpp odpovědí: 12 změna:

nejdou mi otevřít některé stránky internetu, např. IDOS,Slunečnice apod. JAVA , ssl, Adobe Reader-vše nastaveno, už si nevim rady, díky za pomoc...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jako úplně celé stránky nebo se ti na nic jen něco nezobrazí?

sekorpp
hodnocení

Celá stránka vůbec nenaběhne...vyhledávač najde sloupec např. IDOS , ale konkrétní stránka se neotevře.Po chvíli se oběví ten nápis ...Spojení přerušeno , stránku nelze zobrazit atd. ,ale spojení funguje dobře, díky P.

sondaw*

To nejde v IE nebo Firefoxu? Vyčisti dočasné soubory a cookies, mohou to dělat i některé nainstalované doplňky, zkus je zakázat a vyzkoušej, jestli se stránky zobrazí. Mohl by to dělat i nějaký šmejd v PC, máš udělané kompletní kontroly na viry, spyware, malware?

Jaké máš připojení a proč myslíš, že spojení funguje dobře? Zkoušel jsi vymazat dočasné soubory Internetu?

sekorppp
hodnocení

Nejde to v IE, F, připojení mam kabel-routr-notebok, cookies jsem mazal, to už mi někdo radil, nouťas je komplet vyčištěnej avastem, teď jsem zkoušel zakázat ty doplňky. Stale nic... A došasné soubory internetu? To je co? Jak se to maže, promiň nejsem moc zdatnej v PC, dik P.

v IE je to nahoŘe nástroje, možnosti internetu, historie procházení- odstranit

sekorp

Všechno odstraněno, stále nic...je mi divný, že to dělaji oba IE i Firefox , jako kdyby mi tu něco chybělo. Měl jsem tu nedavno experta PC , přesouval nejaké soubory z disku C na D a dělal defragmentaci...všem diky za snahu P.

No ono to mít souvislost může, ale taky nemusí s tím expertem ;) Každopádně co tam dělal víš jen ty a on :)

Co udělá když zmáčkneš příkazovej řádek a zadáš ping www.idos.cz -t nech to třeba 30s a dej ctrl+c jsou tam nějaké ztracené packety? Průměrný ping?

Router pro jistotu taky zrestartuj :)

Tohle bude ještě takhle na dálku oříšek :D

pavka76*

Ještě bych vyzkoušel příkaz tracert ,možná bude problém někde cestou.

doplněno 19.02.10 22:23:

příkazový řádek >tracert www.idos.cz

příkazový řádek >tracert www.slunecnice.cz

sekorpp
hodnocení

To už je na mě nějaký složitý...packety,ping Příkazový řádek je ten úplně nahoře,že? Když to tam napíšu, co se mi má oběvit?

pavka76*

PING ověří komunikaci s daným serverem. Odesílá a příjmá testovací packety a ukazuje rychlost a úspěšnost komunikace.

Internet nefunguje správně
pavka76*

TRACERT vypisuje cestu od vašeho PC k cílovému serveru. Pokud je na nějakym servru v cestě problém,tak to poznate podle času odezvy (nezobrazí se).

doplněno 19.02.10 23:52:

Je to hodně po lopatě,kdyžtak mě zde odborníci doplní :)

Internet nefunguje správně #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]