Nejste přihlášen/a.
nejdou mi otevřít některé stránky internetu, např. IDOS,Slunečnice apod. JAVA , ssl, Adobe Reader-vše nastaveno, už si nevim rady, díky za pomoc...
Celá stránka vůbec nenaběhne...vyhledávač najde sloupec např. IDOS , ale konkrétní stránka se neotevře.Po chvíli se oběví ten nápis ...Spojení přerušeno , stránku nelze zobrazit atd. ,ale spojení funguje dobře, díky P.
To nejde v IE nebo Firefoxu? Vyčisti dočasné soubory a cookies, mohou to dělat i některé nainstalované doplňky, zkus je zakázat a vyzkoušej, jestli se stránky zobrazí. Mohl by to dělat i nějaký šmejd v PC, máš udělané kompletní kontroly na viry, spyware, malware?
Jaké máš připojení a proč myslíš, že spojení funguje dobře? Zkoušel jsi vymazat dočasné soubory Internetu?
Nejde to v IE, F, připojení mam kabel-routr-notebok, cookies jsem mazal, to už mi někdo radil, nouťas je komplet vyčištěnej avastem, teď jsem zkoušel zakázat ty doplňky. Stale nic... A došasné soubory internetu? To je co? Jak se to maže, promiň nejsem moc zdatnej v PC, dik P.
Všechno odstraněno, stále nic...je mi divný, že to dělaji oba IE i Firefox , jako kdyby mi tu něco chybělo. Měl jsem tu nedavno experta PC , přesouval nejaké soubory z disku C na D a dělal defragmentaci...všem diky za snahu P.
No ono to mít souvislost může, ale taky nemusí s tím expertem Každopádně co tam dělal víš jen ty a on
Co udělá když zmáčkneš příkazovej řádek a zadáš ping www.idos.cz -t nech to třeba 30s a dej ctrl+c jsou tam nějaké ztracené packety? Průměrný ping?
Router pro jistotu taky zrestartuj
Tohle bude ještě takhle na dálku oříšek :D
Ještě bych vyzkoušel příkaz tracert ,možná bude problém někde cestou.
doplněno 19.02.10 22:23:příkazový řádek >tracert www.idos.cz
příkazový řádek >tracert www.slunecnice.cz
To už je na mě nějaký složitý...packety,ping Příkazový řádek je ten úplně nahoře,že? Když to tam napíšu, co se mi má oběvit?
PING ověří komunikaci s daným serverem. Odesílá a příjmá testovací packety a ukazuje rychlost a úspěšnost komunikace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.