Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání prezentace v TV

Od: delta® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Vytvořila jsem si prezentaci ve FastStone, vypálila na DVD, přehrát v PC mi jde, ale v televizi ne. Má příponu EXE file. Dá se to "nějak" předělat, převést,... abych to mohla pustit i v TV? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V DVD přehrávači nepůjde. Není to podporovaný formát. Musíš to překonvertovat do formátu, který tvůj přehrávač připojený k TV, podporuje. Tedy DVD-video případně AVI (DivX kodek)

Podívej se, co FastStone nabízí za export.

jirbar*
hodnocení

2x

Někdy si říkám, že již by měl existovat návod jak klást otázky. A tato to je exemplární případ. "Nejde to přehrát" v televizi. Jak v televizi, to televize má USB vstup či vlastní přehrávač. Jenže čtu "vypálila na DVD". Takže usuzuji, že to nejde přehrát v přehávači ať externím či interním pokud jím je televize vybavena.

No a dál každý přehrávač má návod a v něm jaké formáty umí přehrát. A co se týče DVD tak vždy umí MPEG2. Dnes již většinou umí AVI s DIVX či XVID. A objevují se i ty co umí WMV.

Teda ještě jsem se nesetkal s přehrávačem který by uměl samospustitelný soubor EXE. Jsou tací co si udělají prezentaci v PowerPointu a taky ji chtějí přehrát v DVD.

Takže jedině prezentaci dělat v daleko dokonalejší formě (FastStone neznám jaké má výstupy) třeba přes ProShow Producer, nebo převést

doplněno 17.02.10 12:31:

Dodávám, že novější televize jdou připojit k PC jako monitor, takže Ti to vlasně v televizi půjde přehrát.

jirbar*
hodnocení

2x

FastStone je nějaký Free správce fotografií. Výstupy pro DVD asi nejsou.

swmag.cz/...

hodnocení

Děkuji vám za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]