Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení pc s tv

Od: rv18 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Mam problém s propojení pc do tv-mam kabel scart na s-video do graf.karty geforce 9600gt a windows 7,když

zapojím kabel s-video do grafiky tak mi zhasne monitor a skočil mi obraz do tv (nejdříve) a ted mi zhasne monitor

a v tv taky tma,prosím o radu?

Děkuji za odpovědi s pozdravem R.V

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vše by jsi měl být schopen nastavit přes nastavení grafiky a to buď ikonkou u hodin a nebo třeba z ovládacích panelů a zobrazení... Tak nastavuješ jaký obraz chceš- klonování, jen pc, jen tv, dva monitory takže problém bude tam

rv18
hodnocení

To klonování atd. tady vůbec nemůžu najít,u toho nastavení grafiky nejsou takový možnosti

jako jsem měl u xp je možný že by to bylo ovladačem?Ten jsem taky stáhl s Nvidia.com

nový páč original cd od grafiky mi win.7 nevzal...

Propojení pc s tv

jirbar*
hodnocení

0x

Takhle to je u mně

Propojení pc s tv #2

pavka76*
hodnocení

0x

Tu telku by to mělo detekovat automaticky, pokud je správně připojená. Zkuste připoji TV,monitor a zresetovat PC .

doplněno 17.02.10 13:11:

Ještě můžete resetnou jen s TV (s odpojeným monitorem). Mělo by to fungovat.

rv18
hodnocení

Tak problém vyřešen:podařilo se mi to nastavit v zobrazení a doladit v panelu Nvidia...Děkuji všem za rady ...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]