Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČT živě nefunguje

Od: lujs® odpovědí: 9 změna:

Zdravím...

Když si najedu na stránky České Televize tak mi nejdou přehrávat videa. Dřív jsem se normálně díval na Černé ovce, Vyprávěj apod.

Zobrazuje se mi- PRAVDĚPODOBNĚ NEMÁTE NAINSTALOVANÝ ZÁSUVNÝ MODUL INTERNETOVÉHO PROHLÍŽEČE PRO PŘEHRÁVÁNÍ VIDEA. VÍCE INFORMACÍ NALEZNETE NA STRÁNCE V NÁPOVĚDĚ IVYSÍLÁNÍ. Tam mi vyjede toto ceskatelevize.cz/... ...Bohužel jsem zkoušel další postupy a nevím jak dál.

Windows Media Player mám ale nevím kolikátka to je. V jeho vlastnostech žádný číslo není.

Pomůžete mi prosím...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

nápověda>o programu a tam je verze

a mrkni zda máš ten doplněk a zda nedopatřením není zakázaný

hodnocení

0x

Verse WMP se najde buď v nápovědě pod helsem "o programu", ale i když kliknu na jeho ikonku a dám vlastnosti. Ovšem když pravou myší kliknu na link, tam to v tezh vlastnostech není. V části "obecné" je "najít cíl", tím se dostanu přímo na ikonku programu a tam zavolám vlastnosti.

Další problém mi jasný není (tedy jeho řešení). Snad jentolik, že nabízí přehrávat buď pomocí windows media, nebo real media. Oboje vyžaduje plugin, ale když máte problémy s WinMedia, co zkusit RealMedia? třeba se vám povede stáhnout potřebné tady.

hodnocení

Teď na to koukám, nemůže bejt problém v tom že WMP je přes Explorer? Výchozí mám G Chrome.

doplněno 16.02.10 15:08:

Ale na nova.cz mi videa normálně fungujou?

Já používám Firefox. A funguje to. Předtím když Vám to ještě fungovalo, už jste měl Chrome? Já myslím, že s prohlížečem je zvázaný ten plugin, ale není vyloučeno, že tenhle ho nepodporuje. Zkuste to přes MSIE, schválně.

(Firefox má plugin, který přepíná na jádro Exploreru, nevím, jestli pro Chrome existuje také něco takového, skoro ho neznám.

hodnocení

Je to zajímavý přes Firefox to funguje. Předtím jsem měl už chrome. Explorer i Firefox se mi nějak špatně zobrazujou tak je nepoužívám. Když si podíváte sem poradte.cz/... tak mi třeba poradíte... Díky

No aspoň že tak.

Jinak, sice nevím, zda bych poradil, ale ten poslední odkaz je nějaký nepřesný, mně to hází zase do téhle diskuze.

hodnocení

Však taky jo. Tam právě popisuju problémy s Explorerem... Ty samý problémy mám ale i s Firefoxem...

aha. Tak sorry.

hodnocení

To nevadí, zkuste na to mrknout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]