Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň, prosím Vás o radu či neviete o nejakom programíku ktorí by ma informoval ako dlho mám zapnutý počítač, nejakí ukazovateľ času koľko ho mám v prevádzke pokiaľ ho nevypnem, vďaka.
Tak som natrafil na jednoduchý programík Time Shutdown kde si môžem nastaviť čas vypnutia PC a zároveň mi ukazuje ako dlho mám zapnuté PC a ešte je dobrý PCTimeCounter. h
Hlavne že mám prehľad vlastne koľko hodín za deň je PC v prevádzke len ide o to že sú to programky na XP a neviem či by išli aj na nové systémy ako je Vista a Win7, ešte raz vďaka.
Taky by mě to zajímalo jak bez programu zjistit délku provozu pc za uplynulý den, týden, měsíc nebo třeba i rok...
Tak jsem to právě vyzkoušel.
Docela dobrý... Já bych ale chtěl něco aby mi to druhý den ukázalo jak dlouho jsem měl den předtím pc v provozu...
doplněno 16.02.10 21:34:Tak koukám že to odkazuje na poraďte.cz zkusím opravit...
Manželku nemám.. Mě jde spíš o to abych si spočítal kolik hodin týdně nebo měsíčně strávím u počítače...
Na tejto stránke si stiahni utilitku na meranie času zapnutého PC, je cz a je free, sám ju používam volá sa Hlídač 1.1 a je tam aj programík na atomatické vypnutie počítača v stanovenom čase akí si sám určíš, nech ti slúžia, a ten link:
huwww.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/zjednoduseni_prace/automatizace/countdown-stdown-pc/
doplněno 16.02.10 21:38:Opět špatně.
Nevím co se děje?
doplněno 16.02.10 21:39:Tak ještě jednou a snad naposled.
www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/zjednoduseni_prace/automatizace/countdown-stdown-pc/
doplněno 16.02.10 21:40:Opravdu nevím co se děje, proč mi nejde dát odkaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.