Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám celý den notebook v napájení a pořád mám 3% baterie, když vypnu napájení ze sítě , notebook hodí upozornění a cca po 10-15 sec se vypne . Typuju, že je v háji baterie .
Prosím o rady, a předem děkuji
Nebo trafo (nestačí dobíjet a napájet ntb) a nebo deska. Když ntb vypneš a necháš třeba hodinu tak se baterka dobije?
To teď zkouším nabít vypnutý, ale nejspíš to bude slabé trafo a nestíhá ntb dobít. Dostala jsem ho k jetému ntb. Ted asi po 15 min nabíjení vypnutého ntb se po zapnutí stav baterie nezměnil.
To já nevim Třeba to někdo najde na netu, ale ono nejde o to co je tam napsané, ale pokud to popírově sedí tak jde hlavně o to zda dodává to co má. Tedy proměřit. Štačilo by zajít do elektroservisu a nechat změřit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.