Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevidím wifi síť

Od: pbch* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám doma wifi router ( internet od O2) inernet fungoval po nainstalování samoinstalaním cd v pohodě. Po nějaké době přestal na jednom notebooku fungovat internet- vidím všechny wifi sítě jen ne tu naši domácí-prostě tam není , na druhém notebooku je to Ok a naši wifi síť vidím.

Předem děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

1x

Anebo je na notebooku nastaveno ve vlastnostech wi-fi karty aby prohledávala jen G, nebo naopak B sítě.

hodnocení

0x

Nemáš skryté ssid (název sítě)? To by mohlo vysvětlovat, stačilo by síť zviditelnit, připojit se a zase skrýt.
Notebooky jsi zkoušel na jednom místě? Protože další věcí je rušení, někdo tě může rušit na kanále a to může přesahovat třeba jen do jednoho pokoje ;)

pbch*
hodnocení

skryté ssid - může být, ale kde to najdu?

Nastavuje se to na routeru, přes jeho webové rozhraní (do prohlížeče napíšeš adresu routeru)

pbch*
hodnocení

na tyhle věci jsem amatér, kde najdu adresu routeru? Jak ji napíšu do prohlížeče?

pbch*
hodnocení

jo a ještě musím být připojený přes kabel nebo můžu přes wifi (na jednom noťasu mě to funguje)

Musíš být prostě připojený, jedno jak, ale aby jsi byl na síti :)

Jakou má router adresu by jsi měl vědět ty když jsi ho instaloval, ale vsadim se že to bude mít na sobě napsaný, nebo v manuálu, páč nepředpokládám že jsi to změnil. Nebo v příkazovém řádku napiš IPCONFIG a brána by měla být adresa routeru pak napíšeš do prohlížeče např http://192.168.1.1 a dostaneš se na nastavení routeru. Mělo by to chtít jméno a heslo, to taky musíš vědět ty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]