Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, jestli mi někdo poradí s touhle závadou. Při instalaco počítače, dám operační systém do mechaniky, cd začne
nabíhat potvrdím a jede dál, Dostanu se někdy až na formátování disku, ale někdy ani tam, vždy se mi ukáže modrá obrazovka a
na ní nápis BYLY ZJIŠTĚNÝ POTÍŽE A SYSTÉM WINDOWS BYL UKONČEN atd. Hardiském to asi nebude vyzkoušel jsem už tři
a bios mi je vždy našel, nevím jestli je to velká závada, proto žádam o radu, jestli je to opravitelný. Děkuji za odpověď. george99
Zkusil bych otestovat operační paměť MEMTESTem.
Stáhnout, vypálit na CD (občas se může hodit). Po nabootování z něj je tam plno prográmků na opravu dat, kontrolu disku, diagnostiku + miniXP, ve kterých se dá nouzově "fungovat".
Je tam po nabootování by hned v tom hlavním menu měla být volba MEMTEST86+
doplněno 07.02.13 13:13: ta poslední věta je jaksi podivná, ale snad pochopitelná
Pokud se dostanete AZ na formatovani, tak to nejspis nebude onen problem, ale pokud vam instalace spadne PO nacitani instalacniho cd, kde se mimojine nacitaji ovladace pro radic HDD, tak se Vam to bud restartuje nebo skonci na bluescreenu s chybou 0x0000007b, tak toto je zpusobeno tim, ze mate v Biosu nastaven radic AHCI ... proto v biosu upravte radic na SATA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.