Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s routerem

Od: zmops* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám problém. Normálně zapojím router do zásuvky, potom zapojím ethernetový kabel do pc a do routeru a zadám do inetretového prohlížeče http://192.168.0.1 a nic mi to nevyhledá. Napíše to že že to nemůže zobrazit tuto stránku, jako kdyby nefungoval internet. Mám windows vista a když ten samý router zapojím do jiného počítače s windowsem XP tak to normálně rozjedu. Nevím co stim je, jestli to je vistou nebo něčím jiným. Opravdu bych prosil o radu. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Internet s tím nemá co společného. Nemá ta adresa být náhodou 192.168.1.1?

pmat*
hodnocení

0x

Přepni TCP/IP adresu v počítači na DHCP. Pak se můžeš v příkazovém řádku pomocí příkazu ipconfig podívat na Výchozí bránu - to je adresa routeru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]