Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Titulky v pc a v dvd prehravaci

Od: breta* odpovědí: 5 změna:

dobry den. chtel bych se zeptat jak to mam udelat aby se mi zobrazovaly titlky v dvd prehravaci, v pc je tam vidim když je pripojim ale v tom prehaci ne, zkoušel jsem nejake programy co jsme našel navody na netu ale ty mi ten soubor nafoukly na 500mb pričemž jeden dil seialu ma 180mb... použivam kmp player v pc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V PC přehráváš AVi formát, který DVD přehrávač bez podpory kodeků DivX neumí přehrát. Proto se soubor konvertuje na formát DVD-Video, se kterým si přehrávač již poradí. A proto se i soubor "nafoukne".

jirbar*
hodnocení

0x

Zase jeden neschopný napsat dotaz. Přehravačů DVD jsou tisíce a ty nenapíšeš typ ani co v něm přehráváš. Budu hádat, přehráváš AVI, takže DVD nejspíš umí některé DIVX či XVID. Podívej se do návodu zda je podpora českých titulků a kterých. SUB, SRT, TXT. Třeba stačí jenom upravit formát titulků. No a pokud není podpora titulků tak si musíš koupit jiné DVD. No a pak třeba zase budeš naříkat, že titulky nejdou zvětšit. Takže radši vybírej typ co umí "manipulovat" s titulky. Philips s novým FW, Ferguson a další.

doplněno 15.02.10 14:13:

A taky DVD přehráveče chtějí, aby titulky, až na příponu, měly stejné jméno jako film.

breta*
hodnocení

nemam nejmenši tušeni co mam za dvd prehravac jedine co vim že je LG a celkem slušne, ja jsem si s tim hral asi 3 hodky a nejakym zpusobem se mi to podarilo, takže to podporuje...a soubor nafouknul jen o 3 mb... bohužel nevim jak jsme to udelal...

A proč řešíš velikost výsledného souboru? Na DVD/CD se ti vleze tak jako tak. Možná kdyby jsi přečetl označení toho přehrávače které je na štítku vzadu na panelu, to by jistě pomohlo. Alespoň nám tady.

Ale dost možná, že když si budeš zase další 3 hodiny hrát, tak se ti to povede.

jirbar*

Mně teda taky nebaví z někoho to tahat jak z chlupatý deky. Jak se nafouk. Píšeš že to v PC šlo. Co tedy šlo. Jaký to byl formát souboru. A co dál. To jsi dělal nějakou konverzi, že se soubor nafoukl. Pokud ano, tak do čeho jsi to konvertoval.

Že někomu něco nejde od toho tady poradna je. Ale rozhodně by alespoň měl umět poskytnout veškeré informace. Myslím, že nikdo tady nemá křišťálovou kouli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]