Nejste přihlášen/a.
Ahoj,kdo mi poradí?Vnučka má notebook Asus K50IJ a Visty.Webkamerka při zapnutí Skype naskočí,ale obraz je vzůru nohama.Ovladač pracuje správně,ale za boha nemůžu najít nastavení kamery.Neexistuje nějaká klávesová zkratka?V návodu k počítači je jen popis prvků,což je logické,protože zbytek je dodán s operační pamětí.Nebo muset vnučku poslat k protinožcům,abych ji viděl normálně?
Ve Skype Nástroje -> Nastavení -> Nastavení videa -> Nastavení webkamery. A teď je to různé, ale hledej něco jako Image mirror. Tím to můžeš otočit.
Udělej screenshot těch záložek s nastavením webky ve Skype a dej ho sem.
doplněno 14.02.10 21:33:Screenshot dáš sem - při vkládání příspěvku je možnost i vložit obrázek.
doplněno 14.02.10 21:34:Tak správně - a bude potřeba screen z Nastavení webkamery, patrně třetí záložka Advanced.
Bohužel k notebooku se dostanu až v pátek,ale je to stejné,jako na PC.Screenshot bych ti poslal,ale jak?
doplněno 14.02.10 21:32:NO tak to přece šlo
doplněno 14.02.10 21:34:Promiň,jsem kopyto,už jsem to vyzkoušel a jde to,Dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.