Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít vlastní video na youtube.com

Od: dexter* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

na youtube.com jsem si vytvořil účet a nahrál na něj video, které chci ukázat mnoha lidem. Vše proběhlo vpořádku, ale po zadání názvu videa do vyhledávače na stránce www.youtube.com mi nebylo zobrazeno. Pustit si ho můžu přímo na svém profilu, ale nevím, kde je chyba, že video nelze přes vyhledávač nalézt (aby si ho mohl kdokoli pustit).

Pro mnohé asi jednoduchý dotaz, pro mě ale nezvládnutelný. Díkii :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

a jak nahrál? Jako veřejné? A kdy, je pro možné, že je třeba nějaký čas indexaci. Pokud je veřejné tak druhý den jistě bude dohledatelné.

dexter*
hodnocení

tak nevím, ale stále jej nemůžu přes vyhledávač najít... Můžu akorát poslat odkaz někomu, ale přece musí být způsob, jak si ho jednoduše pomoci "názvu videa" zobrazit přes vyhledávač na www.youtube.com ne?

arecibo*
hodnocení

2x

Počkejte do zítřka, do té doby bude prověřeno administrátory.

Jednak kvůli obsahu a jednak kvůli zamezení duplicity.

dexter*
hodnocení

tyjo to me nenapadlo :D Jj je tam asi 7h, pomoci URL lze zobrazit již teď, takže v tom asi nic víc nebude :) díki

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]