Nejste přihlášen/a.
Prosím o sdělení,k čemu je v mém PC nainstalován program Visual C++ a Microsoft Visual C++. Musí být v PC se systémem Vista 32 a nebo je mohu odinstalovat? Nedivte se prosím mému dotazu,ale jsem pouze uživatel a nikde se mi nepodařilo najít,zda uvedené programy v PC musí a nebo nemusí být.Všem za podrobné vysvětlení předem děkuji.
Revo Uninstaler
S nástrojem Revo Uninstaller odinstalujete i programy, které se normální odinstalaci brání nebo mají poškozený instalátor.
Ten program je opravdu dobrý, ale tazatel nepíše, čím nebo jak odinstalovat, ale jestli odinstalovat. A tady bych opravdu nic neodinstalovávala. Často máme v PC tolik zbytečností, které tam necháváme a program, o kterém nevíme, zda nebo k čemu ho systém potřebuje, budeme odinstalovávat? Takže se ptám tazatele, opravdu ti v PC tolik vadí nebo zabírá místo?
Mám ho v PC taky a nikdy mne nenapadlo ho dát pryč - nevrtám do ničeho, co funguje a systém mi opravdu funguje. Nebudu (podle mne zbytečnou odinstalací) riskovat, že něco zmrvím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.