Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Visual C++ můžu ho odinstalovat?

Od: zdena7788* odpovědí: 5 změna:

Prosím o sdělení,k čemu je v mém PC nainstalován program Visual C++ a Microsoft Visual C++. Musí být v PC se systémem Vista 32 a nebo je mohu odinstalovat? Nedivte se prosím mému dotazu,ale jsem pouze uživatel a nikde se mi nepodařilo najít,zda uvedené programy v PC musí a nebo nemusí být.Všem za podrobné vysvětlení předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Proč chceš odinstalovávat něco, o čem nic nevíš? Nikdy mne nenapadlo odinstalovat součást systému (sama jsem tohle nikdy neinstalovala), který systém zřejmě potřebuje (pro písmo, barvu, texty...)

download.chip.eu//...

gerrik*
hodnocení

3x

Tohle bych neodinstalovával, pokud chcete vyčistit počítač, zkuste program CCleaner *palec*

lerak*
hodnocení

1x

Revo Uninstaler

S nástrojem Revo Uninstaller odinstalujete i programy, které se normální odinstalaci brání nebo mají poškozený instalátor.

sondaw*

Ten program je opravdu dobrý, ale tazatel nepíše, čím nebo jak odinstalovat, ale jestli odinstalovat. A tady bych opravdu nic neodinstalovávala. Často máme v PC tolik zbytečností, které tam necháváme a program, o kterém nevíme, zda nebo k čemu ho systém potřebuje, budeme odinstalovávat? Takže se ptám tazatele, opravdu ti v PC tolik vadí nebo zabírá místo?

Mám ho v PC taky a nikdy mne nenapadlo ho dát pryč - nevrtám do ničeho, co funguje a systém mi opravdu funguje. Nebudu (podle mne zbytečnou odinstalací) riskovat, že něco zmrvím

perda*
hodnocení

0x

C++ se většinou nainstalují s nějakým programem, který je potřebuje ke své činnosti. Je možné, že po odinstalaci nepůjde nějaký program spustit. Který to Ti ale stěží někdo řekne..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]