Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Virtuální PC ve virtuálním PC

Od: hracicka odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Co se stane, když ve VMWare Workstation vytvořím virtuální PC, na něj si nainstaluju VMWare Workstation a na něm vytvořím další virtuální PC?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Můžete to zkusit, pravděpodobně to ale nepůjde nebo to bude padat.

Bez operačního systému a s ESXi to půjde.

hodnocení

0x

U VMWare nevím, ale Virtual PC mi napsal, že ve virtuálním počítači nelze spouštět virtuální počítač. Zkoušel jsem to jen tak ze zvědavosti :)

Ovšem není problém mít více spuštěných WIN zároveň, já měl jednou pod sedmičkami zaráz běžící XP, 98 a 3.11 *smich*

praivo*

Trochu mimo téma, aůe kde jsi sehnal ty 3.11? Taky bych si je chtěl vyzkoušet...

doplněno 10.12.12 20:19:

*ale

luke237
Sezenes je stejne jako cokoliv jineho na Googlu. *smich*
luke237
Jenom 11MB za cely oper/...! Kde jsou ty casy ...*smich*
Nebo s mnoha dodatky treba tady.
praivo*

OK, něco jsem našel, zítra vyzkouším.

luke237
Nezapomen, ze Win3.11 bezi nad DOSem, takze potrebujes jeste ten DOS. Na Bittorrentu jsou uz hotove obrazy DOS+Win3.11 pro DOSBox. Take nezapomen, ze tu nema zadny kvalitni ovladac grafiky. Vytahnout z toho neco vice nez 640x480@HiColor bude vyzadovat urcite usili :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]