Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat ulož.soubory z emailu v PC

Od: paola* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, prosím o radu, jakým způsobem mohu smazat v PC uložené soubory z emailu.Mám notebook model Extensa 5635 Z.děkuji-paola-

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

parizek*
hodnocení

1x

Co znamena ulozene soubory z emailu? Pokud pouzivate tzv. webmail, tak je najdete tam, kam jste si je ulozila. Pokud Outlook, tak bud v C: data nebo C: documents and settings /jmeno profilu/ app data/ microsoft/ office

nevim presne z hlavy, vice a presneji zde

support.microsoft.com/...

paola*
hodnocení

-parizek- děkuji za radu.- paola-

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Pokud máte na mysli otevřené nebo spuštěné soubory z vaší emailové schránky,napište jaký používáte prohlížeč?

paola*
hodnocení

-vosikači- já to raději napíši ještě jednou, web. prohlížeč mám Internet Explorer,přijde mi email s přiloženým souborem, já nejdříve kliknu na slůvko uložit a pak otevřít, prohlédnu si soubor .Když je to soubor př. obrázek jpg, uložím si do své složky, to vše chápu , ale když je soubor ve formátu WMA či WMV , nebo Microsoft office Power-point, tak si ho prohlédnu a bu´d email přepošlu, nebo ho smažu.Myslím si, že když jsem ho ale nejdříve před otevřením někam uložila, tak , kam se tyto soubory ukládají, tam přece nemůže být neomezená kapacita a na to já se ptám , protože já pořád jen ukládám a nevím jak to smazat.děkuji -paola-

sondaw*

Jenom maličkost - cituji: "že když jsem ho ale nejdříve před otevřením někam uložila,"

Přece když soubor nebo cokoliv ukládám, nabídne mi to cestu kam to uložit nebo přes Procházet cestu změním tam, kam stažené věci ukládám, na to mám třeba já vytvořenou složku Stažené soubory

Přece nemůžeš jen tak někam uložit soubor a nevědět kam

Potom stačí jen tuhle složku otevřít, vybrat to, co chci smazat a buď přes pravé myšítko odstraním do koše nebo klepnu na Delete

Pokud chci smazat všechno, označím jeden soubor, stisknu Ctrl+A, tím je vyberu všechny a dám Delete

paola*
hodnocení

-sondaw- také děkuji za informace,ale každý mluvíme o něčem jiném .-paola-

sondaw*
Nemyslím, odpovídám na tvoji reakci, cituji:
Myslím si, že když jsem ho ale nejdříve před otevřením někam uložila, tak , kam se tyto soubory ukládají, tam přece nemůže být neomezená kapacita a na to já se ptám , protože já pořád jen ukládám a nevím jak to smazat.děkuji -paola-
repak*

Jojo, souhlas, taky jsem to tak pochopil. Jinak taky možná používá poštovního klienta (Outlook) a pak je to zase jinak ...

vosikac*

*jasne*Mě to bylo jasné,jen jsem chtěl vědět ten prohlížeč;)

Jděte do: TENTO POČÍTAČ - DOKUMENTY - DOWNLOADS

a nebo ja píše "parizek"

TENTO POČÍTAČ - DISC "C" - DOCUMENTS and SETTINGS - název účtu,já mám TOMÁŠ - DOKUMENTY - DOWNLOADS a také STAŽENÉ SOUBORY

paola*
hodnocení

-vosikac- děkuji za radu .-paola-

vosikac*

*jasne*není zač*placni*

;)od toho tu jsme;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]