Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei E220 T-mobile

Od: musicbabe odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

ztratila jsem modem Huawei E220 od T-mobile, ale simku mám...*zed* Na internetu jsem našla v bazaru používaný za 1000,-.Mám internet 4G, že by ale nějak rychle šlapal se říct nedá...Nejspíš je jen potřeba nainstalovat jiný program nebo jiný modem?...No, prostě tomu rozumím jako koza petrželi...*nevi*Chci se zeptat, jestli existuje na simkartu jiný modem, který by mi fungoval. Nebo jestli by mi třeba T-mobile nedal nový za symbolickou cenu*smich* Díky moc za odpověď;) Snad pochopíte, co tím chtěl básník říci:D Kdyby se mnou někdo měl trpělivost a chtěl mi to laicky všechno vysvětlit, tak se ozvěte na icq 489716573. Přeji pěkný den. *slunce* Díky moc.IVA

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A copak ti teď nejde? Ten koupený je přesně ten stejný typ? Bude na něm i označení, tak to ověř. Problémem může být právě podobný typ který se ti chytl na již naistalované ovladače od původního modemu, ale nejsou zcela kompatibilní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]