Nejste přihlášen/a.
Vcera se mi znice nic uplne sekl pocitac (mazala jsem jednu hru ale urcite jsem nevymazala nic co by to melo zpusobit).Kdyz ho zapnu, tak puvodne se Windowsy nacitaly trochu dyl, ted mi prijde ze je to strasne rychle, pak se objevi normalni obrazovka ale nez se nactou vsechny ikony je to i 10 min. chtela jsem to projet antivirem ale na to nereaguje.kazdopadne pokud chci neco otevrit nebo spustit net, je to tak na 20 min a nekdy se to nespusti vubec. nevite prosim cim by to mohlo byt? pocitam ze asi bude nutne preinstalovat windowsy ale to bych nechala az jako posledni moznost.
(v posledni dobe jsem si instalovala dc na kolejich, ale predtim uplne normalne fungovalo.ted kdyz zapnu pc, tak dc se zapina automaticky ale nez se nacte tak to mam tak 10 min na obrazovce, smazat nejde, protoze na to uz muj notas nestaci
diky za rady
Tak za prvé: hry a programy všeobecně se nemazat, ale pokud možno odinstalovat.
Za druhé: zřejmě se Ti spouští hodně aplikací hned po startu Win, takže probrat a vyházet co není nutné aby jelo. Rozhodně ten DC. Osobně mi při startu najíždí jen antivir.
doplněno 13.02.10 10:42:To se mi povedla koukám pěkně turecká věta ale snad je to srozumitelné.
je to v pohodě
Také stále čtu o tom spuštění po startu,i ty ses zmínil.Ale jak laik, jako já zjistí,co je možno postrádat při startu?
Mám OS Vistu na notebooku a ta je sama o sobě vcelku pomalá oproti XP co mám na PC.
Chápu, že pro začátečníka je obtížné se v položkách spouštěných při startu orientovat. Používám například program Advanced Windows Care, který mimo jiné umí zobrazit programy a aplikace spouštěné při startu i se stručným popisem o co se jedná. Přímo v programu je možné je zakázat.
Je prostě se potřeba pořád učit... Je zajímavé, že začátečníci se například rychle naučí jak vkládat smajlíky, jak dostat muziku do mobilu, jak fungovat na Facebooku a podobné kraviny, ale zabezpečení počítače a udržování jeho chodu nevěnují mnoho pozornosti.
ja antivir mam instalovany, i spyware tak nevim cim to...chybicka se vloudi.jinak ted mi asi 2 hodiny bezel avast se zaverem infikovana operacni pamet.vubec to nebezelo tak jak normalne, takze se neotevrelo okno jako vzdycky ale jak kdyby se to zaseklo na zacatku...takze pokud je infikovana pamet, je nutna preinstalace windowsu?
pokud je infikovana pamet, tak je to docela sila. Je potreba par alchymistickych postupu, aby se dostal vir pryc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.