Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC hučí při zapnutí

Od: lopez* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Potřebovala bych poradit-když zapnu počítač,tak mi začne hučí a to čím dál víc.Pak to samo přestane,když můžu začít s ním pracovat.

Už jsem ho vevnitř vyčistila od prachu,ale nepomohlo to,stále to hučí.

Nevím si rady.Vždy,když ho zapnu,tak vzbudím celou rodinu...Děkuji předem moc za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

4x

*jasne*Stejný problém mě provázel se závadou na zdroji.Způsoboval to ventilátor zdroje.Došlo to tak daleko,že jsem musel pak roztáčet ventilátor párátkem,aby se zdroj chladil a pak došlo k výměně.

juvla*
hodnocení

4x

Ano, pravděpodobně to bude ventilátor. Sundejte kryt a puste PC a vysledujte který to dělá.

hodnocení

3x

Bude to nejspise ventilator kteremu odchazi lozisko. (Nejcasteji u chladice procesoru nebo graficke karty.) Resenim je bud koupe noveho, nebo zkusit ventilator vyjmout (vetsinou staci odsroubovat 4 sroubky, kterymi je prichycen do zebrovani chladice) a kapnout ze strany kde je videt osicka ventilatoru kapicku olejicku. Nekdy to na nejakou dobu pomuze, nekdy ne.

Jeste me tak napada, nedela to mechanika CD-ROMKY? Resp. nemate v ni vlozeno CD ci DVD pri startu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]