Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na vypalování cd pro začátečníky

Od: papene* odpovědí: 5 změna:
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

4x

*jasne*

slunecnice.cz/...

Ale osobně používám Ashampoo - stahuj.centrum.cz/...

Při práci píše krok po kroku,co udělat.Začínal jsem s ním a už mi zůstal *palec*

hodnocení

4x

Ashampoo užívám také a mohu doporučit. Má češtinu, umí hodně adopotučená verze je free; vyšší verze můžeš dostat cca za deset dolarů.

Krom tohu používám plugin k TotalCommanderu . Ten toho umí trochu míň, ale je také free a umí česky, a práce s ním je velice jednoduchá . V jednom okně TC otevřeš TCburner (po nainstalování ho najdeš překvapivě ve složce Místa v síti), ve druhém okně otevřeš složku s vypalovanými soubory a prostě je "přetáhneš".

papene*
hodnocení

;)Vše zní lákavě jen si vybrat.Děkuji

Jen malé upozornění.Nedávno jsem řešil stejný problém a nainstaloval jsem Ashampoo.Je to fakt dobrý soft ale! V několika diskusích jsem se dozvěděl, že ho někteří uživatelé nedoporučují, protože si sám přehazuje IDE řadiče, ne že bych přesně věděl k čemu to je, ale fakt je ten, že se vyskytly problémy.1.Po smazání zapisovatelného DVD si ponechá medium v mechanice a tvrdí, že ho nevidí, navíc šachta nelze otevřít.Musím program vypnout a spustit znovu a teprve vytáhnout.2.Včera se chudák PC zhroutil a až po vytažení baterky naskočil s tím, že při spuštění analyzuje IDE řadiče a našel si nový hardware řadiče RAID.Takže mám silný pocit, že to fakt něco nekalého dělá.

tomkat*
hodnocení

3x

Jednoduchý pro začátečníky je i CDBurnerXP,samozřejmě zdarma a v češtině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]