Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook se sám restartuje

Od: angie* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, před dvěma měsíci jsem si pořídila nový notebook. Po týdnu se mi začal zasekávat nebo restartovat, došlo to až tak daleko, že jsem musela přeinstalovat windows. Mám win 7. Všechno fungovalo, ale před týdnem se mi opět restartoval. Napadlo mě, že se to stane vždy potom co nainstaluji vdownloader. Odinstalovala jsem ho a celý týden běžel v pořádku, až na to, že trvá než se zapne, něco mi to tam píše. Ovšem včera mi to udělal zase, restartoval se. Může to být tím, že je ještě někde zbytek vdownloaderu? Jaký bych měla použít program, aby mi odstranil i zbytky už odinstalovaných programů? Nebo je chyba jinde a mám ho reklamovat? Předem moc děkuji za odpověď. Nikol

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Vyzkoušejte CCleaner.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Pro odinstalovávání programů používám tonto program: stahuj.centrum.cz/...

parizek*
hodnocení

0x

Tak nejak nevidim duvod, ani primou souvislost, proc by mel vdownloader s timto neco spolecneho. Mam take WIN 7 a tento program bez problemu. Maximalne me napada chybna instalace, ale nevim nevim. Zkuste udelat obrazek te hlasky, ta by nas urcite mohla posunout dal. Bylo by taky dobre nastinit, pri jake akci se vam restartuje/zasekne. Muze se treba prehrivat.

Me se takhle nepochopitelne kdysi zasekaval PC, od novoty asi rok, neustale jsem ho reklamoval, az jsem problem vyresil sam. Paradoxne si nerozumel AMD procesor s ATI chipsetem, v te dobe tam byly nejake chybky. Tim samozrejme nechci strasit, ze je problem tam, ale v par procentech se to muze stat, obzvlast kdyz je stroj novy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]