Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wild Ones - hra na Facebooku

Od: fany08* odpovědí: 3 změna:

Nefunguje mi, nemůžu ji hrát :( To štěstí jsem měla jen párkrát. Načte se mi jen mapa, ale bez postaviček. Nejdřív jsme mysleli, že to bude počítačem, někde nějaké špatné nastavení, ale tuhle závadu jsme vyloučili. Z jiného účtu hra na mém PC funguje. I když jsem ve hře přihlášená, mým "přátelům" se ukazuji jako offline. Pokud jste se někdo s tímhle problémem setkal, budu ráda, když mi poradíte.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nu moc informací tu neni, ale mohlo by pomoci smazat cache prohlížeče- pro explorer to je v nástroje, moznosti internet, historie procházení- odstranit

fany08*
hodnocení

Tohle všechno jsme dělali a nic, ale už to funguje, po nějaké době se hra vzpamatovala, asi jsem patřila mezi vyvolené, kterým se na nějakou dobu šprajcla.

arecibo*

Kvůli blbinám pro děti typu FarmVille, MafiaWars samotný Facebook padá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]