Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB bluetooth nefunguje jen na mém NB

Od: kubik22* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Prosím o radu. Mám bluethooth MSI a kdyz ho pripojím na svůj notebook acer aspire one D 250 tak ani neblikne nereaguje. Na jiném pc pracuje normálně. I když na jiném pc je také USB 2.0 . Je to možné nějak zprovoznit? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Vyzkoušel jsi všechny USB porty? Jiná USB zařízení v notebooku fungují korektně? Zkoušel jsi zapojit BT samotný, tj. jako jediné zařízení a všechny ostatní USB porty volné?

kubik22*
hodnocení

Vyskoušel jsem jiné porty usb ale stále nic. Porty fungují normálně. Ale všimnul jsem si že BT svítí dioda ale minimálně musí být tma aby to slo vidět. A u jiného pc svítí normálně.

bubiste*
to vypada jako kdyby do bluetooth sticku neslo dost stavy. Zkousel jste externi disk bez napajeni, ten ma velky odber.

kubik22*
hodnocení

externí disk jsem nezkoušel nemám ale chtel jsem si ho koupit. takže mi nepůujde? Na notebook jsme zkoušel externí DVD- Rom a bez problémů. Ať sem tak připojil cokoli tak to šlo. Až na bluetooth.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]