Nejste přihlášen/a.
Dosud jsem otvíral složku s dalšími adresáři levým dvojklikem myší na ikonu složky.Složka se vždy otevřela s okamžitým zobrazením svého obsahu.Nyní z neznámých důvodů se po druhém dvojkliku vždy otevře panel označený jako "Výsledky vyhledávání" a musím v něm stisknout "hledat" a potom se mi složka otevře s úplným výpisem všech souborů,velikostí atd. Vadí mi to okno "Výsledky vyhledávání" jako zbytečná mezisložka,která tam dříve nebyla.Zkoušel jsem nastavit "možnosti složky",ale nejde to. Okno ,které nabízí "vyhledávání" při otvírání složek levým dvojklikem je nezničitelné.
Zřejmě se mi něco přepsalo,ale nemohu najít co? Poraďí mi někdo?
Zdraví vacfil
Asi neporadíme hned , ale budeme spolu hledat příčinu. Zkus začít tímto. Nastavení složek. NEJPRVE si ale složku zobraz tak jak to chceš!
Nastroje>>možnosti složek>>nastavení >> použit pro všechny složky
Mohlo být to být ono, ale nemusí. Napiš jak jsi dopadl.
Takto to mám nastavené ,ale asi to nebere.Ještě chci dodat,když otevírám složku pravým tlačítkem myši a vyberu z menu "otevřít" tak je to OK.(Pozn.funkci tlačítek myši nemám zaměněné) Ještě další.Ten nechtěný jev otvírání s mezipanelem "výsledek hledání" je jen u složek, kde jsou vnořeny další složky.Pokud otvírám složku na př. s aplikacemi je to také OK.
Dík za spolupráci vacfil.
Když poklikaš na TENTO počítač? Taky tam máš "hledat"? Děla to u všech vnořených? Není chyba ve vytváření odkazu na zástupce té složky? A proto ji to chce hned hledat?
Vidím to asi takto.Jev s mezioknem hledání je u všech složek i vnořených, kde je nějaká možnost výběru z více složek nebo i jednotlivých souborů.Zjednodušeně řečeno dvojklik levým tlačítkem myši odstartuje proces hledání a nabízí mi vyhledat určitý vnořený soubor nebo složku.Já to chci udělat,ale vizuelně pomocí ukazovátka myší,tak jak jsem to dělal před tou změnou.To meziokno prostě zdržuje.
doplněno 10.02.10 15:56:Může to být tak jak uvádíš,ale nevím jak k tomu mohlo dojít.Budu zkoušet dál a ozvu se později.
Děkuji za pomoc vacfil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.