Nejste přihlášen/a.
Na nový počítač jsem nainstaloval starší W-XP bez SP1 a . HDD vykazuje kapacitu pouze 131GB namísto 200GB, který v počítači je. Co dělat , abych mohl využít plnou kapacitu HDD?. SP1 a 2 jsem instaloval dodatečně. Nerad bych přeformátoval HDD ( mám tam už hodně dat a programů). Dík za radu.
Cíba
No to je docela blbost teprve doinstalovávat SP až po instalaci- muselo se totiž povolit BIGLBA v registrech (SP2 už to obsahuje) více zde: www.zive.cz/porad/...
ty jsi docilil toho že sis teď ten disk nainstaloval a nějakou utilitou teď musíš zformátovat/vytvořit oddíl na zbylém místě, třeba přes patition magic jen ten oddíl roztáhneš a mělo by to být bez ztráty dat. Takže ověř biglba, pak koukni do spráce disků a uvidíš že je npřiřazené místo, naformátoval jsi totiž jen 137GB pak to oprav přes partition magic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.