Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit auto-okýnko při připojení FD

Od: hop® odpovědí: 4 změna:

Ahoj všichni, kteří se třeba nudíte! ;)

Už léta mám jeden problém, akorát, přiznávám, se mi nechce moc přemejšlet nad finálním řešením (tak moc mě to netrápí), takže jsem ještě nezjistil, jestli to neuměj moje Wokna, nebo jestli to jen neumím já. *hi*

OS MS Windows XP Home, když tam píchnu flashdisk nebo CD, tak se mi otevře windowsovské okno s nabídkou, co s tím chci dělat (podotýkám, že tam nebývá zaškrtávací políčko, že vždy takto řešit). Vždycky odklepnu že nic, a řeším to jiným SW, většinou TotalCommanderem. Nevíte někdo, kde by se tohle okno dalo navždy zlikvidovat? Předem dík!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Pravou myší na ikonu DVD mechaniky nebo Vyměnitelného disku - Vlastnosti - Přehrát automaticky - Akce - Vyberte akci(tečka) - vybrat volbu: Neprovádět žádnou akci. Toto je třeba provést u všech typů souborů v horní roletce. Pak už by se nabídka při vložení media neměla objevovat.

hop®
hodnocení

Jj, to bylo ono, moc dík, posílám male nezanedbatelné plus!*ua*

doplněno 09.02.10 20:38:

A druhá flashka se taky už neptá! Jupííí!*palec*

nutt*
hodnocení

0x

Zdravim,

zkus to takle: pripoj Flashdisk pak otevri tento pocitac klikni na tu flashku pravym a tam dej prehrat automaticky dole v oknu bys mel mit policko: Příšte nezobrazovat nebo tak neco podobne aspon ja to tak mam :)

s pozdravem NutT

hop®
hodnocení

Hmm, po pravym myšítku na flešce nemám volbu přehrát automaticky...*plac*

A chtěl bych to kompletně pro všechno, co do toho počítače strčim, a jednou provždy. Bojím se, že podle Tvého tipu bych takhle musel "ošéfovat" všechny flešky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]