Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s bluetooth - PC vs mobil

Od: mildret* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, v notebooku mám blootooth, teď jsem to zkoušela zároveň s mobilem nokia 6720 classic, dvakrát po sobě se mi objevila zpráva že není ovldač periferního zařízení blootooth.Můžete mi poradit co to znamená a jak postupovat aby to s mobilem fungovalo bez problémů, prostě jak má?Děkuji moc za odpovědi

výtka
Upozornění od sys maverick 10. 02. 2010 11:59:58
Nezakládejte prosím duplicitní otázky a raději dopisujte doplňující odpovědi buď formou odpovědi na svou otázku a nebo dolněním otázky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

1) Bluetooth se většinou zapíná u notebooků tlačítkem na šasi, nebo klávesovou zkratkou. Pohledej v manuálu zda není jen vypnutý

2) Zkontrolovat ovladače ve Správci zařízení

3) Nevím, co chceš přes BT provozovat, ale bude potřeba nějaký SW, např PC Suite: www.nokia.cz/zisk/...

mám to vyzkoušené na bluetooth do usb a není nutné mít zrovna PC suite pro spojení s telefonem. Důležité je BLT zapnout a vyhledat dostupná zařízení. Ty usí mj. mít volbu bluetooth také zapnutu, to je jasné. Kdyš se zařízení vzájemně naleznou, lez již pak jen aktivovat volbu filetransfer v okně programu Bluetooth a už lze přenášet data. V tom PC suite je to přehlednější a poskytuje to mnohem více funkcí. Zkuste tedy nejdříve po spuštění bluetooth v PC "Hledat (okolní) zařízení". *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]