Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Programy pro CNC obrábění

Od: 123mirek® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,pracuji jako seřizovač CNC strojů se zaměřením na soustružení.Zatím...do konce března.Potom rozšířím řady nezaměstnaných.Sháním práci kde se dá,zatím marně.Pro CNC stroj umím vytvořit program a to tak,že ho sepíšu na papír a potom ho nadatluji ručně do stroje.Je to zdlouhavá práce.Rád bych se to naučil na PC,ale nevím jaký program k tomu budu potřebovat.Chci na úřadu práce navrhnout rekvalifikaci,s tím,že si dodělám počítačový kurz.Jenže kurzů je mnoho a já se v tom jaksi nedokážu zorientovat.Poradíte mi na jaký kurz kterých programů se mám zapsat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

3x

Potřebujete nějaký CAM program. Například SolidCam, EdgeCam a podobně. Postprocesor ve stroji ho potom již zpracuje.

09.02.10 19:03
hodnocení

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]