Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověď.
Potřeboval bych vědět,jak udělám kopii zvoleného CD přes program Nero.
Děkuji za odpověď.
Otevřeš nero, dáš kopírování a zálohování, pak dáš kopírovat disk. A pak už to necháš zkopírovat, nastavíš rychlost kopie a podob. a necháš to. Napřed se načtou data z disku, pak ti to řekne ať tam dáš prázdné CD. Zase počkáš, ono se to vypálí a je to.
V NERO start smart jde hned v úvodním obrázku možné kopírovat hned.Ale je jeden předpoklad,že máš dvě mechaniky,jednu zdrojovou a druhou mechaniku vypalovací.
JABRAKA
hallo jabraka mam k dane problermatice na vas dotazjak nasleduje:
mam v pc jen jednu vypalovaci mechaniku. chci si udelat kopii dvd. lze to udelat tak, ze obsah dvd ulozim na pevny disk a odrud vypalim na prazdne dvd?
Zase mystifikace. Neni potreba palit primo, je to zbytecne nebezpecnejsi a jsou potreba zbytecne dve mechaniky.
Vsechny programy umi pracovat s kopii na disku, sami si tu kopii ukladaji a po skonceni vypalovani vymazou.
Tady by se obcas hodilo tlacitko - TOTO je blud...
to parizek, dekuji za vase vysvetleni. nejdem odbornik na pc a nestydim se zeptat na (pro nekoho jasnou vec) i kdyz si uvedomuji, ze zde mohu byt pokladan za menecenneho jedince. mystifikace jsem se snad v mem dotazu nedopustil, ale chapu ze moje otazka muze nekomu pripadat smesne.
trossau
vsak to je v poradku, se zeptat. Ja mam naopak rad lidi, kteri se radeji zeptaji a jen neremcaji, jak je ta technika na nic. Tou mystifikaci jsem mel na mysli pana Jabraku, ktery vas jak vidite spletl. Varianta se dvema mechanikami samozrejme existuje, ale ja v ni pri dnesnich vypalovacich rychlostech a rychlostech disku nevidim zadne pozitivum.
to parizek: dik za vysvetleni,a za vase stanovisko k memu dotazu uz jsem im bilde, je to reddy
ještě jde o to jaké CD to je, s některými si myslím nero neporadí a je nutné nasadit něco lepšího, třeba alcohol
jde o bezne dvd na ktere jsem vypalil soubor fotografii ze svatby a chtel bych udelat jeste dve dvd tim ze bych udelal kopii, abych nemusel znovu fotografie prebirat a oddelovat mene kvalitni.(verbatim 4,7gb 16x 120 min.)
To si měl říct hned, že to jsou data. Ty fotky z DVD zkopíruj do jakékoli složky a pak je můžeš běžným způsobem zase jako data vypálit na nové DVD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.