Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytížení CPU na 80%?

Od: herbert* odpovědí: 13 změna:

Ahoj můžete mi někdo říct jestli je normální využití CPU mezi 80-100 % u jednojádrového procesoru.

Sám od sebe se někdy vypne tak nevím jestli není přetížený.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Podívej se do Správce úloh jaký proces takto procesor vytěžuje.

fidonet*
hodnocení

0x

pokud máte pentium 400 a pustíte video tak zcela jistě ano :) To že se vypne může být přehřátím.

pepyk93*
hodnocení

0x

Mě se to také někdy stane,pokud sputím Mozillu.Když se podívám do správce úloh,abych zkontrolovat procesy,tak firefox.exe si bere vždy hodně...*nevi*

fidonet*

ono se to stane snad každemu, že se PC zahltí *hi*

herbert*

Mám jednojádrovej AMD ATLON hry na tom nehraju pouze internet,AVG potíže jsou i s emailem dlouho

trvá než se odešle a naopak v podstatě je zatěžovanej málo ale CPU hlásí vytíženost vysokou tak nevím proč.

fidonet*

nahradte AVG čimkoli jiným, třeba avastem, je zdarma a myslím, že lepší. Vaše problémy možna pominou. AVG jsem mel před 10 lety ( nebo kdy to bylo poprve ) na nejakem CD zdarma vzorek. Po nainstalovaní, jsem měl pocit že mi PC umřelo.

doplněno 09.02.10 11:19:

Pozor, dlouhy meil a internet muže být třeba jen pomalým připojením, ale to pak je problem uplne nekde jinde

alf*

hodnotil (?) jsi perdu a podíval jsi se tedy co způsobuje to zatížení? Který proces? Zjisti, pokud není důležitý odstraň ho nebo sem napiš.

fidonet*

předpokladám, že to snad udělal, když popisuje svůj problém dále. Pokud to ani nezjištoval ... ouva, zbytečně tu píšeme, Ale určitě to udělal, ale chtělo by to aby nám to tady napsal, když chce výsledky :) ( vlastně rady )

Už tu bylo psáno, spusť správce úloh a podívej se, který proces ti vytěžuje procesor. Pak se uvidí co dál.

pepanek*

Je docela možné, že máte virus, který zatěžuje CPU.

herbert*

Takže nejvyšší hodnoty mají explorer.exe ,avg ,wuaclt.exe ,svchost.exe ,firefox.exe ,system ten uplně nejvíc.

pepanek*

Osobně jsem při tomto problému vždy formátoval PC. Je to nejúčinnější řešení.

parizek*

Ja bych zkusil sanci v podobe cistky. To znamena projet ccleanerem, mrknout do msconfig a odklikat kravoviny, odinstalovat zbytecne "zrave" AVG, defragmentovat disk a musi se to zlepsit. Vzdy, kdyz si nekdo preje vycistit PC, je nasledne spokojeny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]