Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk vizitky

Od: sword® odpovědí: 8 změna:

Prosím Vás můžete mě poradit jak nejlépe vytisknout vizitky. Moc děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Skús si pozhánať nejakí program na vizitky napr: Always Current Business Card 3.0 ja ho sem tam použijem je výborný a jednoduchý alebo potom ešte Výroba Vizitek 4.14 je k tomu aj cz, len je trial. Ale ten vyššie spomenutý "Always"Ti bude bohate stačiť.

doplněno 09.02.10 09:37:

office.microsoft.com/...

perda*
hodnocení

1x

1) Koupit prázdné vizitky: tonery-hk.cz/papi/...

2) Použít program na vytvoření vizitky www.dobravizitka./...

3) Vytisknout na kvalitní tiskárně - ideálně laserové

repak*

Papír 240 g/m2 už je dost mimo specifikaci bežných laserových tiskáren. Při větším objemu dostane sysém posuvu papíru docela zabrat. Tisknu občas na 160 g a raději to hlídám.

Další věc je rozstříhání na jednotlivé vizitky. Nůžkami to dopadne dost otřesně, mělo by se dát vyřešit třeba tzv. fotoořezávačkou.nebo řezačkou na papír.

hodnocení

0x

Není vizitka jako vizitka. Pro nedůležité zákazníky jsem si zhotovil jen na obyčejném papíru, ale nechal jsem si udělal dvy archy lesklého papíru pro vzácné klienty.

kytka*

Dobré vizitky jsou na velkém fotopapíru lesklém a roztříháte a máte kvalitní , pěkné vizitky. Obyčejný papír se zmačká , brrrrr.

repak*

Pokud chci něco takového, třeba prospekt, já vystačím s papírem 160 g/m2 . V copy shopu v Praze u Anděla kam chodím mi ho prodají i třeba jen 10 ks. Myslím, že bude levnější než fotopapír. Nevnucuju.

honz*

No několikrát jsem si je tiskl sám ale byli ozobané navíc jsem spotřeboval tolik barvy a kupovat novou za 1300Kč se mě moc nevyplatilo a tak jsem narazil na www.1tisk.cz a mají tam vizitky za 0,70Kč/ks i s laminaci a je to super kvalita.

yarda*

Ahoj Mildo, s timo rozdelenim plne souhlasim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]