Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chtěl jsem si zahrát Call of Duty 2,starší hra s menšími nároky na grafiku,ale při spuštění se vypne Windows a naběhne modrá obrazovka.Graf.kartu mám ATI Radeon Xpress 1250,procesor Core 2Duo 2,1 GHz, RAM 3GB.Neví někdo,proč? Díky předem.
Málo informací. Tohle může být ovladačema třebas grafiky, může to být nějakým bordelem v systému, instalací hry, přehřívání pc (vyčistit chladiče, zkouknout větráky), vadná paměť (otestovat memtestem), vadný zdroj (zkusit jiný), vadná grafika (zkusit jinou)
Jako byste koukal přes rameno když jsem hral TMN( trackMania national ) . Upně totéž. Hra s minimálními nároky, PC 5x lepší, ale stavalo se to stále dokola. Koupil jsem v te době jednu z TOP Grafik, ale problém se nevyřešil. Jedna z možných příčin, slabý zdroj ( divné, ale proč ne ) Zakoupil jsem 500W ale problém se nevyřešil. Hold jsem si zvykl. Pak někdo psal, že to prostě u Ati ta hra dělá každému. Jen pro upřesnění, Hra které má 10x vyšší nároky mi to neudělala nikdy. Nechápu. V podstatě je to jediná červena smrt, ketrou jsem na svem PC videl. I když opakovaně ( pro nechápající, barvu modré smrti ze žlutým pismem jsem v nastavení změnil na červenou ) jen mě nenutte abych hledal návod Jde to na WinME, ted uz mam WinXP ( na tomto ) a tady jsem to nemenil. Taky uz nemusim mit kdejakou blbost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.