Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úplná anonymita na internetu?

Od: ladmar odpovědí: 2 změna:

Ahoj chci se zeptat jak být 100% nevystopovatelný a anonymní na internetu mám mozillu ale když si nastavím aby se připojovala přes proxy tak si myslím že pořád ještě nejsem 100% tak sem našel prohlížeč OperaTor který používá TOR technologii ="TOR (The Onion Router) je systém umožňující na Internetu skrýt vaši identitu a vámi přenášená data. Data jsou zasílaná přímo od vás šifrovaně k prvnímu onion routeru v řetězci (který ustavuje Tor) a veškerá další komunikace mezi routery, které si předávají payload a řídící informace, je taktéž šifrována (každé spojení jiným sdíleným klíčem). Navíc každý router má informaci jen o tom, od koho data přijal a kam je má přeposlat. Obsah dat nebo jejich zdroj nelze vysledovat."(citace z security-portal.cz)tak myslíte že jsem 100% nevystopovatelný?Řekl bych že ano protože tuším že routery ani neuchovávají žádné informace takže ani admin mě nezjistí.Tak co myslíte šel bych vystopovat?Popřípadě jak dosáhnout 100% anonymity?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asrew
hodnocení

0x

Ne, nejseš nevystopovatelný, to je iluze. Ale spíš by mne zajímalo, na co chceš být anonymní? Co se na tom netu chystáš provádět za trestné činy, že se tak staráš o anonymitu.

perda*
hodnocení

0x

Nikdy žádné řešení nebude na 100%, vše prochází vývojem a každé bezpečnostní řešení jednou padne, viz. nedávný průlom šifrování SHA-1, které se používá i na internetové bankovnictví a certifikační autority hromadně přecházejí na SHA-2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]