Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci se zeptat jak být 100% nevystopovatelný a anonymní na internetu mám mozillu ale když si nastavím aby se připojovala přes proxy tak si myslím že pořád ještě nejsem 100% tak sem našel prohlížeč OperaTor který používá TOR technologii ="TOR (The Onion Router) je systém umožňující na Internetu skrýt vaši identitu a vámi přenášená data. Data jsou zasílaná přímo od vás šifrovaně k prvnímu onion routeru v řetězci (který ustavuje Tor) a veškerá další komunikace mezi routery, které si předávají payload a řídící informace, je taktéž šifrována (každé spojení jiným sdíleným klíčem). Navíc každý router má informaci jen o tom, od koho data přijal a kam je má přeposlat. Obsah dat nebo jejich zdroj nelze vysledovat."(citace z security-portal.cz)tak myslíte že jsem 100% nevystopovatelný?Řekl bych že ano protože tuším že routery ani neuchovávají žádné informace takže ani admin mě nezjistí.Tak co myslíte šel bych vystopovat?Popřípadě jak dosáhnout 100% anonymity?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.