Nejste přihlášen/a.
mám windows xp musel sem přeinstalovat pc a když sem přeinstaloval pc tak zvuk šel dobře pak sem restartoval pc a zvuk přestal jit tak mě poradil znamej driver genius profesional edition 9 a stahl sem nové ovladače restartoval sem pc ale zvuk stale nejde ale dole v pravem rohu obrazovky se mi nainstaloval Creative SB Live! series (wdm) ale zvuk stale nejde kdyby ste někdo věděli co stim může být tak děkuji za odpoěd
doplněno 06.02.10 19:56:kdyz dam tento pocitac disk c tak mě to ukazuje mute jak to zapnout?
Odinstalovat zvuk a nazpět nainstalovat. Tohle se mi taky dělo při instalací winu. Ale vždy po instalaci dalších driverů. ještě zkuste, zda vam něco nevyplo zvuk, MUTE. zvukovku dělejte jakéo jednu z posledních. nejjednodušší zařízení, ale mě zlobí taky skoro pokaždé nové instalaci. A logicky : pokud šel před restartem, tak by měl jít i po něm. Něco jej zakazalo nebo přeinstalovalo, a přetahovat ho další zaplatou tepu prof.edition nema smysl. Creative SB jsou dost dobré, po instalaci opět naskočí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.