Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalovani stare mysi!

Od: maladusicka* odpovědí: 21 změna:
Ja bych se chtela zeptat jak mam odistalovat starou mys,u nove mysi je sice navod ale podle nej mi to nejak nejde nemuzu najit v Ovladacich panelech sluvko Software!Poradte prosim jak na to!:)

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Aha a"přidat nebo odebrat programy"to tam je co *smich*

Takhle se to dělá, tím odinstaluješ soft co chceš, ale jak tak na tebe koukam tak raději toto svěř nějakému kamarádovi, páč u některých (tedy většiny) starších myší ani soft nemáš a má jen ovladače a vůbec vykašli se na odinstalaci a zapoj novou myš a uvidíš že to taky na 90% půjde.

A mimochodem on je u myší návod na odinstalaci staré myši?

maladusicka*
hodnocení

No ja to udelala ze jsem ji zapojila a nesla vubec a hlavne mi tam naskocila tabulka ze to naslo novou mys a ze ji musim nainsatlovat!Ale se bojim kdyz to odkliknu tak to nepujde nebo ze neco zkazim!No je u mysi navod na odinstalovani fakt tady u ty je!ale jsem to udelala presne podle toho ale dal jsem se nedostala!:(*plac*
No určitě máš instalační cd k tý myši tak tam buď pust nějakej setup co ti ji uplně naistaluje a nebo přes správce zařízení. Co je to vůbec za myš že jsou s tim takové opletačky a jaké win
maladusicka*
hodnocení

No tak to te nepotesim instalacni CD k tomu neni!Ted jsem to zkousela zas znova a v ty tabulce je ze na napojeni PS2 musim PC vypnout ale kdyz jsem tam tu mys davala tak PC byl vypnutej!tak jsem ho pak restartovala a nic!A na normalni mys tu ovladac neni akorat tu mam jeste seriovou mys a tam je nejakej tak si myslim jestli by to neslo pres tuhle!:):(Jo a tady ma odkaz to je presne ona ta mys:www.trust.com/12111
maladusicka*
hodnocení

jo jeste jsem zapomnela jsou to 98 a mam to pres redukci napojeny!jestli to neni tim ze to nejde!Pac na mysi je PS2 a ja v PC mam normalni klasickou sirokou zstrcku jako byly driv u starejch mysi!:)
Ahaaa tak tohle bude ten problém, myslíš asi com port, tahle myš totiž běhá hned po zapojení,jen když se nechytne tak potřebuje restart, jenže když ji máš v COMu tak musíš do přidat hardware (také v ovládacích panelech) zkus jestli to tu myš najde samo- myslim si že jo a tím se naistalují ovladače (bude to asi chtít cd s win98)
maladusicka*
hodnocení

no ja to zkousela pridat novy hardware a nenaslo ji to!aha no tak ja to CD win 98 nemam!tak to asi bude konec s novou mysi!*plac**plac*
Jo ještě něco, myši si občas taky s redukcema nerozumí takže to běhat ani potom nemusí *frajer*
jestli jsem to spravne pochopil, mate mys s seriovem portu (9 cudliku) pres redukci mys urcenou pro PS2.
V tom pripade musite zarizeni instalovat pro seriovy port a ne pro PS2, i kdyz to PS2 mys je :)
W98 neumeji vybrat samotne spravny ovladac, na tvrdo se jim musi rict, kde jej maji hledat. Predpokladam, ze nejake ovladace jste k tomu dostala. Ve Win2000/XP by opravdu stacilo je mys zapojit a o nic se nestarat.
maladusicka*
hodnocení

no prave ze jsem k tomu zadny ovladace nedostala!tak ze to mam zkusit pres tu seriovou jo?ale tam jsou nejaky uz tak je mam dat pryc nebo je tam mam nechat?:)

JJJJ dej tam tu seriovou, ostatní myši ve správci zařízení si klidně vymaž.

Mimochodem tu klavesnici třeba máš přes redukci ale žekl bych PS2/DIN*smich* a ta běhá normálně

maladusicka*
hodnocení

no tak ja to zkusim teda jestli to vyjde!a tu klavesnici to mas pravdu tak to presne je!:)*pusa*
pavel2*
A ten počítač nemá zástrčku PS2? Byla by hned nad zástrčkou pro klávesnici. Jestli jo tak tu redukci dej pryč a zapoj myš přímo do PS2.
maladusicka*
hodnocení

no prave ze nema prave proto jsem musela koupit tu redukci!Ale je divny ze mam tak zapojenou klavesnici taky pres redukci a ta funguje normalne!:(*plac*:)
tesyk*
a co zkusit tohle? www.azsatelit.cz//...:):):)
tesyk*
Chyba, mělo to být tady: www.azsatelit.cz//...
s tema redukcema to obcas stalo za prd, nejlepsi je potkat mys se spravnym konektorem

pavla*
hodnocení

0x
Píčo, žádnou myš odinstalovat nemusíš, nevadí to ty kundo!
Hele nic proti ale tady se to strhlo k tematu jak naistalovat com myš. A ty **** jdi víš kam:P
maladusicka*
23.03.06 22:45
hodnocení

maladusicka*
hodnocení

hele nebud sprostej jo!ja ti taky nenadavam tak se sklidni kdyby se to nemuselo odinstalovavat tak se neptam!a jestli si myslis ze tohle je reseni problemu nekoho urazit tak tohle na me neplati a co nebudu vedet tak se zeptam nejsem primitivni tak jako ty!*smich**smich**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]