Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuju poradit. Po zapnutí počítače se mi nechce rozsvítit monitor. Zkoušela jsem už odpojit a znovu zapojit veškeré kabely, jestli není náhodou nějaký z nich povytažený a jediné, co se mi na monitoru ukázalo bylo: Acer a No Signal. Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být? Monitor už není v záruce, má tedy popř. cenu nechat jej opravit, či koupit nový? Děkuji za odpovědi
Zkus moitor na jiném PC, případně jiný monitor na tvém PC. Zkus dát jiný propojovací datový kabel. Chyba může být v grafické kartě, kabelu nebo v monitoru.
On ten monitor už blbnul před pár dnama, tak jsem zkusila vypojit a zapojit kabely a pak se monitor rozeběhl a šel v pořádku. Další den jsem počítač znovu zapla a zas to nechtělo jet a od té doby to nejede.
No ani pred par dny nemusel blbnout monitor, mohl byt spatny kontakt na grafice, mohla jste omylem zlomit pin nebo proste odchazi, vetsinou ale o sobe dava vedet umirajicim obrazem nebo jinym zbarvenim (zlomeny kabel).
Zkuste to, co uz tu bylo napsano, pripojit monitor k jinemu pc, pokud pobezi, chyba je v pc, pokud ne, chyba je v monitoru, nejlepsi diagnostika
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.