Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor ukazuje - No signal

Od: oskerush odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebuju poradit. Po zapnutí počítače se mi nechce rozsvítit monitor. Zkoušela jsem už odpojit a znovu zapojit veškeré kabely, jestli není náhodou nějaký z nich povytažený a jediné, co se mi na monitoru ukázalo bylo: Acer a No Signal. Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být? Monitor už není v záruce, má tedy popř. cenu nechat jej opravit, či koupit nový? Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkus moitor na jiném PC, případně jiný monitor na tvém PC. Zkus dát jiný propojovací datový kabel. Chyba může být v grafické kartě, kabelu nebo v monitoru.

oskerush
hodnocení

On ten monitor už blbnul před pár dnama, tak jsem zkusila vypojit a zapojit kabely a pak se monitor rozeběhl a šel v pořádku. Další den jsem počítač znovu zapla a zas to nechtělo jet a od té doby to nejede. :(

parizek*

No ani pred par dny nemusel blbnout monitor, mohl byt spatny kontakt na grafice, mohla jste omylem zlomit pin nebo proste odchazi, vetsinou ale o sobe dava vedet umirajicim obrazem nebo jinym zbarvenim (zlomeny kabel).

Zkuste to, co uz tu bylo napsano, pripojit monitor k jinemu pc, pokud pobezi, chyba je v pc, pokud ne, chyba je v monitoru, nejlepsi diagnostika ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]