Nejste přihlášen/a.
Jak si vitvořím vlastní film?skouším to přes nero vision a nejde mě to,může někdo poradit?
Pokud si chcete hrát na češtináře, mělo by Vás zaujmout i "vitvořím" a "skouším". Jinak to příště raději nekomentujte, ĎÝKY...
ja si tu nehral na nic. na slova "vitvorim" a "skousim" upozornil jamaca 10 minut pred mym prispevkem, tak jsem se pouze nechtel opakovat, to je vse...
Ano, máte pravdu, v tom případě omluva a vysvětlení: příspěvky většinou čtu shora dolů a ne zleva doprava.
On si sem přišel pro radu a ne pro buzeraci. Nemám rád když se někdo do někoho naváží kvuli pravopisu. Tohle jsou sice trochu extrémní chyby, ale pravděpodobně chodí do základní školy a tohle všechno se naučí. Já sem měl vždy z českého jazyka známky 3 nebo 4 a teď dělám vysokou školu a sem rád, že tam ČJ není.
Vždycky mě naštve když někde vidím aktiváčky, kteří si neodpustí opravovat každou češtinářskou chybu a vsadím se že polovina z nich nic jinýho ani neumí. Někdo sem příjde slušně se zepta a banda machru, kteří pravděpodobně o tématu počítače vědí kulový, začnou psát ty svoje žvásty.
Neberte to jako urážku. Já vás ani jednoho neznám, ale zamyslete se nad tím
Jinak k tématu: já tvorbě videí moc nerozumim, ale když si dělám videa z počítač. her tak používám movie maker od microsoftu. Sice nemá tolik funkcí ale je jednoduchý a účinný.
Jenže ona i ta otázka je tak, že na ni moc nejde odpovědět. I zeptat ce člověk musí umět ,aby se dověděl co vědět chce. Chce nandor poradit jiný program? Co mu vlastně v tom Neru nejde udělat? Přečetl si vůbec návod - spousta tazatelů tady chce, aby to někdo jiný udělal za ně a přitom neřeknou co přesně vlastně potřebují. Kdyby se zeptal konkrétně tak si třeba taky kvůli gramatice rýpneme, ale odpovíme. Mimo to špatná gramatika dál zhoršuje pochopitelnost otázky, občas je to luštění šifry z Enigmy.
Každá druhá otázka tady na fóru je špatně položena, že buď chybí údaje nebo není jasný na co se vlastně ptá. To přeci neznamená, že když nevím na co odpovědět, tak dotyčného začnu urážet kvůli pravopisu. Každej umí něco např. můj kamarád, který se na střední topil ve všech předmětech, se ve volným čase zabýval autama a dneska je to perfektni automechanik. Opraví všechno, kam se na něj hrabou mechanici v autorizovaných servisech, kteří ve škole prospívali a auta dokážou opravovat jen podle montážních návodů a příruček a ještě špatně. Tím chci říct, že urážet lidi, který neznám, je blbost a vsadím boty že tazatel chodí pořád do školy a každý sme takhle psali. Až na vyjimky, ale vyjimka potvrzuje pravidlo
Čeština patří k úrovni tazatele, takže jsem měl rád a nikoliv sem. A pokud se týká vysoké školy co s tím chtěl autor říci. Vždyť v dnešních poměrech práva v Plzni vystuduje každý blb, jinde to není o moc lepší.
A proč jen, asi v těch mnoha kolikrát náročných logických či jiných dotazů, jsem nezahlédl login "karlos18"
Já sem chodim hlavně číst si příspěvky ostatních a tím získávat nové informace. Sem tam se na něco zeptám v sekci automobil.
Jinak to že vysokou školu vystuduje každej blb to ses asi jeden z těch co tam chtěl a nedostal se že? Argument že v Plzni vystuduje každý blb je přinejmenším k smichu. Nemužeš přece kvuli jedny škole (ani ne celá škola ale jen někteří ti učitelé) Odsoudit ostatní školy to je myšlení primituvů.
Že lidi využívají protekci to je všeobecně znamí fakt, ale je to jen zlomek lidí vedle těch co na VŠ studují, dřou a vydělávají si na ní. A jestli se chceš navážet i do mě tak je vidět že si jen hlupák, který možná zvládá ČJ, ale to je asi tak vše.
Tak to máš pravdu. Nedostal jsem se ani do učení (kulak a živnostník v rodině). Musel jsem několik roků makat. Nemohli za to komunisti, ale jeden komunista fanatik. A těch obdobných fanatiků je dnes spousta. Pak již žádný problém. První výuční list, druhý výuční list, průmyslová škola, ČVUT pokud víš co to je.
Takže o mé vzdělání skutečně nemusíš mít starost.
viděl jste film "číslo 5 žije" . připomenu vám mou oblíbenou větu.
CHCI INFORMACE, INFORMACE
jaký film? jaké mate vstupní data?
takže vezmu svuj případ.
Mám DVD natočené na kameře a převedeno do PC jako .mpg
Ja používam SONY Vegas program. Absolutně skvělý, ale drahy pro domácí použití.
Jde o to , že si já nastříham udělam kapitoly, popisky atd.
V NERO si to jen vypalíte.
Ale na tvorbu filmu můžete dnes použít opravdu cokoli. Zadejte na slunečnice.cz hledat vytvaření DVD a najdete mnoho programů.
Pokud chcete opravdu to NERO tak postup
vložit data, stisknout VYTVORIT a vypalit
karlos18 ja vas chapu, ja taky tady nikoho neurazel, pouze jsem si udelal srandu. Snesu hodne, ale tohle na me byla silna kava. Kam to teda dospeje, kdyz lidi budou tak moc prasit svuj jazyk? a pokud pominu tu otresnou gramatiku, ktera by se dala omluvit ve 2.-3.rocniku zakladni skoly, tak mi vubec neni jasne, na co se tazatel pta. Ja mu odpovedel ve stylu: "Na blbou otazku, blba odpoved."
A mezi nama, podle meho i genialni automechanik musi vedet, ze ve slove vytvorit se pise tvrde Y apod...
Na začátku jsem psal, že je to trochu extrém. Znám lidi kteří za to nemůžou, protože maj poruchy učení např. disgrafici a jak sem psal když někoho neznám tak se do něj nebudu navážet. Vy asi patříte k patriotům tohohle státu a chápu že vás štve když někdo prasí jazyk. Já spíš patřím k těm, kteří se za tenhle stát stydí.
Politici veřejně okrádaj nás všechny, támhle nějaký feministky si vybojovali že budeme přidávat další slova, protože když jsou v mužském rodě, tak je to diskriminace. Jakoby ten jazyk už tak nebyl dost složitý a pro cizince takřka nemožný se naučit mluvit normálně česky. Mě třeba zas štve, když čtu ve zprávách anglický jména a přidávaj za ně -ová to mi příjde uhozený.
Nechci se hádat každý člověk má na věc svůj názor a to je dobře, ale musel sem něco napsat abych trochu vychlad
mam velky vlastenecky citeni asi proto, ze uz par let ziju v zahranici.
Nestydim se za Cesko, ja se stydim za nasi politickou scenu. Ale mnoho ceskeho se mi libi, specialne nas jazyk, tak sem musel napsat zase neco ja, abych trochu vychlad
Kdyz jsem chtel zit v jine zemi, tak sem se taky musel naucit jejich jazyk (i pravopis), tak proc se nemuze nekdo naucit svuj rodny jazyk tak, aby nepsal hrubky, za ktere by se mel stydet i zak z nizsiho stupne zakladni skoly?
Dam Vam vsak za pravdu, ze neznam tazateluv handicap spatneho pravopisu a je to urcitym zpusobem ode me nepekne, ze jsem si malinko rejpnul, jenze ja takovej proste sem... Nemyslel jsem to zle, mozna jsem trosku naivne myslel, ze se tazatel zamysli a treba neco se svoji cestinou provede, protoze to bude jeho vizitka v zivote.
Jedna z rozumných, logických odpovědí (doufám). Dá se koupit za asi 900.-kč program Pinnacle (jsou i vyšší verze co toho potom umí i více...www.EXAC.cz ). Tento program je v celý a všude v češtině. Je logický, celkem pěkně se s ním pracuje. Obdoba Nera, ale lepší k pochopení i k práci. Má jen tři nastavení - NAHRÁVÁNÍ (stahování z kamery, TV, VHS..) - EDITACE (zde se provádí co chci vyhodit, co nechat, zvuk, titulky a pod) -EXPORT VIDEA (zde se určuje a odesílá co s tím chci dále dělat = do souboru, na pásku, na DVD, na internet a pod.) V knihkupectví se koupit výborná kniha (např.od Jos.Pecinovského) Pinnacle 10 (11-12) Je tam laicky popsáno (s obrázky!) všechny úkony co je možno dělat. Skutečně, po přečtení snad každý, kdo vychodil školu, by neměl mít problémy s tímto programem pracovat. Ostatní programy od Sony, Corelu, Photoshopu jsou náročnější a dražší (byť na vyšší ůrovni - pokud chcete někde soutěžit či se tím zabývat hlouběji) Já osobně s tímto programem dělám již delší dobu k naprosté spokojenosti. Doporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.