Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký pořídit notebook - frekvence monitoru

Od: majkel* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, měl bych dotaz na to, jakej pořídit notebook, abych se mohl v pořádku dívat na mo monitor a neběželi na něm proužky?

Jde o to, že nyní mám notebook, kteej mám napojený na externí monitor s rozlišením: 1920x1080 při 60 hz a neušále mě běhají přes monitor proužky a bohužel grafárna v notebooku nezvládá vyší frekvenic při tomto rozlišení. Rád bych se zeptal jaký parametry musí mít grafická karta do notebooku, aby zvládala rzlišení 1920x1080 pči více hz (takových aby tam neběhali proužky)

Díky za rady *frajer*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ten externí monitor používáte místo displeje v notebooku nebo si na něj klonujete či rozšiřujete pracovní plochu? Co máte za notebook teď?

majkel*
hodnocení

Zdravím, používám jej místo monitoru v notebooku (notebook 15 a externí 22) ... teďka mám notebook:

TOSHIBA Satellite Pro L300-1BA 15,4" T3200,2GB,250GB,DVD±RW,WL,CAM,VB+XPP

Displej:
- 15,4" WXGA, displej s vysokým jasem Toshiba TruBrite® TFT, rozlišení 1280x800 pixelů, 16,7 mil. barev
Grafika:
- integrovaná Mobile Intel® GMA 4500M AŽ 1,340 MB celkové dostupné paměti z 3GB systémové paměti

majkel*
hodnocení

Nikdo neví, co je potřeba aby měl notebook (grafická karta) za parametry, aby zvládala toto vyšší rozlišení bez "proužků"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]