Nejste přihlášen/a.
Ahoj moc by mne zajimalo jaky je nejlepsi program na upozorneni nove posty v pc, proste ,ze mate novy email? ale jen ne postak nemam s nim dobre skusenosti. proste at delam s pc cokoliv jsem na youtube,hry,atd chci aby mi vyskocila tabulka ,ze mam novy email. tak jak to vidim ve filmech.
Pro mne je nejlepší Mail Washer. Používám už dlouhou dobu a jen těžko bych si zvykala na něco jiného. Kontroluje poštu přímo na poštovním serveru a stahuje jen hlavičky mailů. Je to program, který se stále učí, jednou označený spam už příště sám označí, maily poslané ze Seznamu přátel označí zvolenou barvou (u mne zelená), spam červeně (Black list)
ja i muj manzel mame ucty [emaily]googlemail,hotmail,seznam.cz.,email.cz bude to vsechno fungovat?
Neříkam že TOP, ale proč nepoužívate OUTLOCK?
je Zdarma ( tedy po zakoupení Windows )
je rychly, nikdy se nemusite přihlašovat přes web a chytat třeba viry na webu
okamžitě vám zahlasi poštu ( mě třeba řekne "nová pošta" hlas mé tehdy 5,leté dcery )
roztřídí Vám okamžitě došlou poštu prodle ruznych pravidel do podsložek ( třeba info o zaplaceni SIPA nemusím mit v hl. poště)
okamžitě přepošle poštu už při příchodu pošty, má více nastavení než webové rozhraní ( Barvy atd... )
Já vím, že tohle všechno dělá i pošta na webu, ale jednu výhodu to má
Všechny zpravy jsou staženy v Tvem PC, tedy jak se stalo v loni, že server ztratil data, tak v PC se nic neztratí.
O velikosti dat se dá diskutovat. Ale doma mám velikost dat směšně malou ( zabranou ) nebot´při dnešnich velikostech HDD to nehraje roli.
Tak jak to vidíte ve filmech? Tak to asi nepujde. To bývají bud´hodně staré PC, nebo spíše systemy Linux, Apple nebo stare ATARI
A vy chcete vyskakovací okna? Znáte ICQ? vyskočí okno, hra spadne do lišty a pokud hrajete neco aktčního tak jte mrtvý
Myslím, že pokud vám nahlas zapípa system, nebo řekne "máte NOVOU postu", tak to přece stačí.
Třeba toto,
Ale já měl na mysli ten zakladní co máš v PC hned po instalaci. Ty nové modernější jsou jen vymakanější, přinaší nové vzhledy ale i onezení.
Jinak ohledně "zaplnění HDD" stahne jen tolik dat, kolik ti je posíláno. Když Ti denně chodí 500 meilu s 1MB přilohou mᨚ problém, ale je otazka 1 kliknutí abys to smazal.
Pokud Ti chodí běžná pošta tak to není žádná hrůza. a pokud odmazáváte pravidelně nevyžádanou poštu, nebo to filtrujete, tak to vůbec nestojí za úvahu.
Ale klidně vyzkoušejte ten váš odkaz
jinak ten co myslim já, je jednoduchy, rychly přehledny
Start - microsoft - outlock ( miváte ho 100% po instalaci WIN na ploše
Asi zalezi na tom jak dulezite zpravy komu na email chodi. Zda potrebuje archivovat nebo ne. Ja treba prez email nic duleziteho nevyrizuji. Pouzivam webove rozhrani, mimo jine proto, ze se mi pokud nechci nestahuje nic do PC (viry a jina havet). Nevyhodou je to ze pokud klekne mail server, jsem bez vsech ulozenych emailu. Na rozdil od toho outloku, ktery vsechno hned pri spusteni stahne fyzicky na disk a pokud tam je nejaky vir, je treba se modlit aby to antivir zachranil.
doplněno 05.02.10 16:09:Jako uporozneni na email pouzivam VOIP telefon Siemens Gigaset 475 IP. Kdyz prijde email, pipne a zacne na nem cervene blikat klavesa. Vyhodou je i to ze si ten email na nem muzu hned precist a posoudit zda potrebuji k pocitaci odepsat nebo ne.
Ani na outlocku se ti nic samo nespusti, stejně jako na webovem rorhraní. vir si natahneš stejně rychle jako když si to pustiš z webu. Navíc můžes stahovat jen hlavičky, nechavat na serveru nebo to tam mazat. nebo mazat na dalku jen vybrane a na web se ani nemusis připojovat. navic pokud máš dobré filtry na Webu a ještě další v outlocku, tak můžeš omezit spam, na cca 1 denně. opravdu mi chodí jen moje pošta do outlocku. Apam počítam na jedné ruce ( nekecám ) - samozřejmě to není výsada jen outlocku, to dokaže dnes kdejaký.
To co vidíš ve filmech nemá s realitou NIC společného! To jsou všechno jen simulace a "nefunkční makety"dělané na efekt!
Mimochodem hodně z těch "filmových programů"dělal jeden člověk - gizmodo.com/...
tak. Nebo ví někdo o tom, že když posílá peníze z účtu na účet tak se mu tam sype cosi animovaného nebo se snižuje číslo na monitoru dokud se celá částka nepřevede jako je to ve filmech? Zrovna tak bomby. Proč by se nějaký pomatanec matlal s nějakým displejem který bude odpočítávat. Prostě sestaví, umístí, nastaví a jde pryč a nepotřebuje tam displej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.