Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špionážní sw

Od: hessovka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit. Scháním nějaký free software který bude sledovat činnost uživatele na jiném PC, buď aby sledoval a nebo aby mi byla jeho činnost nějak posílána na mail. Budete moc hodní když poradíte, potřebuji to pro jednoho zákazníka do práce.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

0x

Zcela určitě nebudete porušovat žádný zákon ani pravidla slušného chování, tož směle do toho.

hessovka*
hodnocení

A to že to dělají někteří zaměstnavatelé svým zaměstnancům to už nevadí že? Hele je to prostě starostlivý otec a chce vědět co jeho dcera vyvádí na PC je to moje práce, takže jen dělám co mi řeknou a na ostatní se ohlížet nemohu, já osobně bych své dítě opatrovala jiným způsobem.

sondaw*

Nějak nechápu tvou reakci, v předchozím příspěvku nevidím nic, co by tě k tomu opravňovalo

Jinak zkus třeba něco podobného jako je

www.slunecnice.cz/...

repak*

To, že to dělají zaměstnavatelé zaměstnancům neznamená, že to není protiprávní. Ve vztahu rodič - dítě je to z právního hlediska možná něco jiného.

Ale dcera má určitě nějakého kamaráda co se "trochu vyzná", pochlubí se mu novým PC nebo si ho pozve něco nainstalovat. Šikovný kamarád špionážní SW objeví levou zadní. To poznání určitě nenaruší vztah dcery k otci. Důvěru potomka budujete a udržujete po celý jeho život, ztratíte ji během chvilky. Mě se vyplatilo 20 let důvěřovat, syn se i teď poradí než něco závažného udělá, oba rodiče vědí, kde je, s kým a kdy se vrátí. Já bych od toho dal ruce pryč, pak to ten otec vyčte i Vám. Prostě bych neuměl sehnat legální licenci takového programu.

hessovka*
hodnocení

Samozřejmě souhlasím s Vámi, jenže to nemám zas tak jednoduchý, kdybych mohla řeknu tohle zákazníkovi, jenže to bych nesměla od šéfa dostat příkazem ať ten sw seženu a riskovat vyhazov se mi nechce.

repak*

Důvěryhodný SW nešlo sehnat šéfe, a o tom, co jste mi doporučil Vy jsem od kamaráda odborníka slyšel, že je to spyware... Já vím, jsem úplně blbej a neschopnej :(

Hezky se radí, chápu. Držím palce ať to ustojíte.

Btw řekl bych, že když si tatínek neumí ten SW sehnat a nainstalovat sám tak ho ani nebude moc umět používat. Co mu to má ukázat? Navštívené stránky? Komu píše maily a co? Jaké programy kdy běžely? Monitorovat klávesnici?

adviser*
hodnocení

0x

stahuj.centrum.cz/...

Tento program zaznamená všechny stisknuté klávesy, běží v tzv. silent modu, takze ho uzivatel nevidi a vyvola se stiskem kombinace klaves. Diky tomuto programu lze s trochou duvtipu odhalit i ruzna hesla a podobne.

technikjirik*

To je super špion. Jeho nainstalováním popřete všechnu svoje IT dovednost, protože je blbec vědomě odrovná antivir, jen proto, aby měl kontrolu nad něčím nad čím kontrolu ani nelze získat. Jsou úplně jiné mechanismi jak hlídat své děti či zaměstnance. Nainstalováním toho programu uděláte díru do zabezpečení. Pak je jen otázka několika hodin na netu, než budete muset přepsat disk. Dobrej Ajťák, tohle do compu nikdy nedá. Co takhle otevřít port? Použít nějaký síťový mechanismus? Ten program není k ničemu.

celp*

Starostlivý taťka může být administrátorem a uživatelský účet dcerky ovládat i kontrolovat historii.Samozřejmě se to vymstí všem zúčastněným.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]