Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde flash?

Od: papene* odpovědí: 11 změna:

:)Zdravím,nevíte prosím proč mi nejde flash v předních portech, ale vzadu ano?V předních jen zabliká a konec.Nezobrazí se ani vým.disk.Ale na bluetooth a fotoaparát normálně fungují.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

2x

jakej mate case a desku? jste si jist, ze predni porty jsou opravdu spravne zapojeny? vsechny service packy k vasemu "unknown OS" mate taky? podival bych se taky jestli jsou povoleny v BIOSu, zda neni vypnutej usb radic. Ale je zvlastni, ze vam tam fotak a bt funguje. zkousel jste flashku na jinym pc?

perda*
hodnocení

2x

Zkus vypojit všechna ostatní USB zařízení i ze zadních portů a potom takto "naprázdno" zapoj flashku do předního USB. Je možné, že jedna USB větev je už přetížená.

papene*
hodnocení

*stop*Naprázdno taky nejde,vše povoleno a funguje jak má.Flash byla dnes v servisu a funguje správně.V servisu řekl, že se to může stát.To, že funguje jen vzadu.Tak nevím.*nevi*

sondaw*

Buď ráda, že funguje vůbec někde :D

papene*
hodnocení

*ee*Teda sondaw, ty jsi přející*plac*

sondaw*

Nebul:) a fakt buď ráda, že to aspoň nějak jede. Při tvém "štěstí" bych do toho, co funguje, prostě nevrtala nebo tě tu za chvíli máme s dotazem co s tím, že jsi to spravila jak prase branku:D a nefuní to už vůbec:-P

papene*
04.02.10 15:12
hodnocení

*frajer*No počkej*cert*

papene*
hodnocení

;)Sondaw už jsem to vyřešila a bez vrtání.

Koupila jsem novou flash s větší kapacitou.A funguje všude.Tak žádné prase nebude.*smich*

lordslayer*
hodnocení

0x

A máte je správně zapojené do základní desky?

Když píše že foťák a BT jdou tak by to mělo být v pořádku. Nebo NEEE?

hodnocení

0x

Mně to občas dělalo tak, někdy to napsalo "neznámé zařízení" a někdy to dokonce napsalo "toto zařízení může pracovat rychleji", ač jsou všechny porty USB 2. Po vytažení a novém (pečlivém) zasunutí se to obvykle spravilo. A nedělalo mi to od začátku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]