Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce z Photoshopem

Od: zavinac® odpovědí: 8 změna:

zdravím,,je tady někdo ,kdo pracuje pro svou zálibu s Photoshopem? děkuji

doplněno 06.01.14 17:51:

Nevím,jak vybarvit třeba tělo daného člověka,,tady by to asi nešlo písemně že? díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

já. (Pain Shop Pro 7)

.. není zač...

hodnocení

0x

Ano, Photoshop CS2

lendak*
hodnocení

0x

ano program Corel ...záleží zda vybarvit tělo na fotce...nebo nakreslenou figuru...to první jde špatně...to druhé jde přes nástroj "záplavová výplň"...(má ikonu kbelíku s barvou a je uložena pod nástrojem "mazání pozadí"..) kliknete do oblasti kterou chcete vybarvit a ona se vybarví barvou kterou máte nastavenou v "Materiálech"

Práce z Photoshopem
hodnocení

,,jenže já dělám s Photoshopem ...pokusím se to tak v photoshopu..děkuji

hm*
hodnocení

0x

Možná by nebylo špatné sem dát aspoň výřez fotky a napsat "tohle a tohle chci tak a tak", aby měli rádci přesnou představu, o jakou úpravu se jedná.

miriana
hodnocení

0x

ještě je možnost:

Obraz-> přizpůsobení-> nahradit barvu

otevře se okno s náhledem, na obrázku kliknete na barvu, kterou chcete nahradit, a pak si to doštelujete na těch "jezdcích"

Práce z Photoshopem #2
hodnocení

,,já nechci zabarvit celou postavu do jedné barvy,,chci to mít jako z černobílé do barevné..barvu pokožky ,rty a pod...

reno*

Označíš si část kterou chceš barvit a obraz / přizpůsobení / odstín a sytos / a pohybuješ kurzorama / ok /

Práce z Photoshopem #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]