Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co pro dva hráče k Nintendo Wii?

Od: jarmik* odpovědí: 4 změna:

Uvažuju, že bych koupil Nintendo Wii; ještě jsem žádnou herní konzoli v praxi neviděl. Pochopil jsem, že v základním balení je ovládání pro jednoho člověka. Když bych chtěl hrát něco ve dvou, jaké příslušenství k tomu musím přikoupit? Hlavně jsem se díval, že existuje ten nunchuk, pak nějaké dálkové ovládání a pak nějaké to motion plus. Musím mít všechny ty tři věci dvakrát, když by měli hrát dva hráči? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

andrejka44
hodnocení

0x

Zdravím děti dostali k vánocům nintendo v základním prodejním balení tedy: 1 hlavní ovladač a 1 nunchak a hrajeme v pohodě 4 lidé ale musíme si to půjčovat ten hlavní ovladač jinak nunchak je na box a bojové hry a to se stejně hraje po 1 hráči takže jich víc nemusíte mít

ladus
hodnocení

0x

Wii jedine doporucuji

perda*
hodnocení

0x

Možná bude zajímavější letos Natal k Xboxu 360 ;)

www.zive.cz/Blesk/...

jarmik*
hodnocení

Tak jsme to nakonec koupili. Po týdnu zkušeností bych rozhodně doporučil koupit sadu se Sports Resort a motion plus, protože ty základní sporty Wii Sports jsou o ničem.

Přikoupil jsem ještě i balance board, to je fakt sranda, myslím, že to stojí za to.

Druhé dálkové ovládání máme taky, ale v praxi ho skoro nevyužíváme. Ale třeba se to ještě změní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]