Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověď.
Někde jsem četl že je pro bezpečnost PC důležité mít povolené automatické aktualizace z Windows Update.
Stále přicházím na to,kolik lidí tyto aktualizace nestahuje.
Jaký je na to váš názor?
Děkuji za odpověď. ![]()
Většinou nestahujou lidi, co mají černou kopii windows, někteří další ani nevědí o tom, že stahujou...
Já používám, a jsem spokojen...
Ano, nechte si je stahovat automaticky, nejlépe když jste u PC. Nikoliv někdy kupříkladu ve tři ráno.
Občas je dobré si ověřit na update.microsoft.com/... zda je máte aktuální - občas se to zasekne.
K tomu aktualizace antiviru, programů na spy-,ad-aware atd...
Používám již několik let automatické aktualizace. Před tím jsem je dělal ručně. V posledních letech to funguje bezproblematicky.
99% aktualizací využívam. jen občas někdy něco nepoužiji a zakážu.
A doporučuji. Pokud máte nelegalní systém .. tak si musíte poradit jinak. nejlepší je zlegalizovat Win. Dvě PC zlegalizovat jde za 1000,- kč a budete spát v klidu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.