Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používáte automatické aktualizace?

Od: pepyk93* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,mám dotaz a prosím o odpověď.

Někde jsem četl že je pro bezpečnost PC důležité mít povolené automatické aktualizace z Windows Update.

Stále přicházím na to,kolik lidí tyto aktualizace nestahuje.

Jaký je na to váš názor?

Děkuji za odpověď. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

4x

aktualizovat, pro laiky automat, pro šťoury s oznámením ale i tak je lepší vždy vše nechat stáhnout a nainstalovat protože ve win jeden nikdy neví a tím že odmítnu aktualizace věci kterou mám dojem nepoužívám je možné že se projeví dírou jinde.

hop®
hodnocení

2x

Většinou nestahujou lidi, co mají černou kopii windows, někteří další ani nevědí o tom, že stahujou...

Já používám, a jsem spokojen...

arecibo*
hodnocení

2x

Ano, nechte si je stahovat automaticky, nejlépe když jste u PC. Nikoliv někdy kupříkladu ve tři ráno.

Občas je dobré si ověřit na update.microsoft.com/... zda je máte aktuální - občas se to zasekne.

K tomu aktualizace antiviru, programů na spy-,ad-aware atd...

hodnocení

1x

Určitě aktualizovat. A antivirus taky.

Já sy obvykle vyberu custom, abych věděl, co mi to nese, ale pak stejně nechám instalovat všechno.

sondaw*

Stahuji aktualizace automaticky, sice kouknu co mi do PC přichází, ale instaluji všechny, stejně automaticky aktualizuji antivirus

hodnocení

0x

od doby legálního OS mám aktualizace automatické, ale restarty většinou odkládám až o několik dnů - mám často hodně rozpracovaných věcí a po restartu bych v tom měl hokej :) Podle mě je to tím důležitejší čím více je PC stále online resp. zapnutý.

fidonet*
hodnocení

0x

Používám již několik let automatické aktualizace. Před tím jsem je dělal ručně. V posledních letech to funguje bezproblematicky.

99% aktualizací využívam. jen občas někdy něco nepoužiji a zakážu.

A doporučuji. Pokud máte nelegalní systém .. tak si musíte poradit jinak. nejlepší je zlegalizovat Win. Dvě PC zlegalizovat jde za 1000,- kč a budete spát v klidu.

mil®
hodnocení

0x

Aktualizuju a nejen wokna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]