Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit, jak vložit prezentaci fotek se zvukem na facebook. Prezentaci mám vytvořenou v Power Pointu,ale facebook tento formát nepřijímá. Znáte někdo program,který dokáže převádět formáty,které lze přehrávat na facebooku?Nebo jak takovou prezentaci vložit na facebook? Díky...
Díky.Hm tak to by mě asi nenapadlo,ale to bude asi tím, že nejsem zrovna počítačový talent, a proto neznám ani ulozto.cz.Prezentaci jsem si tam nahrála,ale nevím zda si ji tam můžu také přehrát.A když ji vložím na fb tak se mě nic nepřehrává...
ale to nebude tím,že by to nefungovalo...
Videa ano z mobilů a foťáků a asi i jiné.Program jsem si stáhla a dokonce jsem tu prezentaci dostala i na facebook,ale abych se moc neradovala tak zvuk je špatný,jde slyšet šum, který je více slyšet než písnička
,ale hlavně,že jsem tam tu prezantaci alespoň dostala!Díky
Sice kolegové už dobře poradili ,ale podle mého by bylo nejlepší dát prezentaci na youtube a poté vložit na FB odkaz a prezentace půjde přehrát přímo tam.
To jsem taky zkoušela,ale bohužel ani youtube nebere prezentace ve formátu z Power Pointu .Takže ji tam nemůžu vůbec nahrát a následně vložit na FB. Momentálně jsem sice prezentaci na FB vložila pomocí přehrávače formátů z předešlého příspěvku,ale je to nepoužitelné kvůli velmi špatnému zvuku
, i když v Power Pointu je zvuk o.k. tak nevím co teď s tím!
a co tedy Google Docs ten zvládne krom jiného
Prezentace (maximálně 10 MB)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.