Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezentace fotek na facebooku

Od: maja200* odpovědí: 9 změna:

Potřebovala bych poradit, jak vložit prezentaci fotek se zvukem na facebook. Prezentaci mám vytvořenou v Power Pointu,ale facebook tento formát nepřijímá. Znáte někdo program,který dokáže převádět formáty,které lze přehrávat na facebooku?Nebo jak takovou prezentaci vložit na facebook? Díky...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Tak tu prezentaci nahraj na nějaký server (např. ulozto.cz) a poté vlož na FCB odkaz.;)

maja200*
hodnocení

Díky.Hm tak to by mě asi nenapadlo:),ale to bude asi tím, že nejsem zrovna počítačový talent, a proto neznám ani ulozto.cz.Prezentaci jsem si tam nahrála,ale nevím zda si ji tam můžu také přehrát.A když ji vložím na fb tak se mě nic nepřehrává...*zed*:) ale to nebude tím,že by to nefungovalo...

pepyk93*

Tu prezentaci musíš stáhnout do PC a poté ji otevřít.Na ulozto.cz přehrát nelze.Můžeš ještě zkusit odkaz od kolegy. ;)

alf*
hodnocení

2x

a videa ta módní věc žere? Co třeba potom zkusit tohle effectmatrix.com/...

maja200*
hodnocení

Videa ano z mobilů a foťáků a asi i jiné.Program jsem si stáhla a dokonce jsem tu prezentaci dostala i na facebook*hej*,ale abych se moc neradovala tak zvuk je špatný,jde slyšet šum, který je více slyšet než písnička:(,ale hlavně,že jsem tam tu prezantaci alespoň dostala!Díky

krulis*

Sice kolegové už dobře poradili :) ,ale podle mého by bylo nejlepší dát prezentaci na youtube a poté vložit na FB odkaz a prezentace půjde přehrát přímo tam.

maja200*
hodnocení

To jsem taky zkoušela,ale bohužel ani youtube nebere prezentace ve formátu z Power Pointu :( .Takže ji tam nemůžu vůbec nahrát a následně vložit na FB. Momentálně jsem sice prezentaci na FB vložila pomocí přehrávače formátů z předešlého příspěvku,ale je to nepoužitelné kvůli velmi špatnému zvuku :( , i když v Power Pointu je zvuk o.k. tak nevím co teď s tím!

alf*

a co tedy Google Docs ten zvládne krom jiného

Prezentace (maximálně 10 MB)

• Microsoft PowerPoint (.ppt, .pps)

maja200*
hodnocení

v google docs se zatim nevyznám.Na youtube je milion prezentací s čistým zvukem,kde běží fotky...tak to nemůže být velký problém, no mě to nejde *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]