Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřeboval bych zjistit, proč když stahuju nějaké soubory přes utorrent, tak nemůžu surfovat po internetu? (utorrent jede, ale připojit se k netu ne) Jde to nějak nastavit?
děkuji za odpověď
Děkuji a týká se to změna limitu počtu polootevřených spojení, kde je nutno instalovat program half open fix, nebo se to týká změny šířky pásma?
myslite, že když nastavím jenom v utorrent v nastaveni - rozšířené - a zatrhnu to co je na obrazku na true a 90, že to bude stačit? moc se mi totiž nechce instalovat tento program.
Děkuji za odpověď
nepomuze to, ten program slouzi pro upravu TCPIP souboru, musel bys je upravit rucne. Ten program se neinstaluje, jen to upravi ty soubory a pak jej muzes smazat.
a nezmeni to nějak rychlost připojení k internetu nebo stahovani pres torrent nebo něco jiného, teda kromě toho, že se můj problém vyřeší?
Děkuji
No nevím, tento problém mám pouze od minulého týdne, předtím to nic takového nedelalo. A s firewallem jsem nic nedělal, ale jsem takový ucho, že ani nevím, jak to zjistím
Podle toho co rikáš by to mohlo dělat omezení na straně poskytovatele, Torenty přetěžuji internetovu sit až přiliš a pokud ISP nema hodne silnou linku do interetu omezuje množstvi spojení aby jsi to neucpal všem .Ttoto je jednim ze zpusobu jak se omezuji lidi co porad stauji , je o tom dost psan na internetu.Může to dělat i velky posktovatel prtože Torrenty spis pridelavaji problemy v siti než užitek.Jsem ISP tak o tom neco vím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.