Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UTorrent - nejde mi u toho internet

Od: mykka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Potřeboval bych zjistit, proč když stahuju nějaké soubory přes utorrent, tak nemůžu surfovat po internetu? (utorrent jede, ale připojit se k netu ne) Jde to nějak nastavit?

děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

2x

www.utorrent.cz/h/... zde je to vysvetleno i rada jak se toho zbavit

mykka*
hodnocení

Děkuji a týká se to změna limitu počtu polootevřených spojení, kde je nutno instalovat program half open fix, nebo se to týká změny šířky pásma?

myslite, že když nastavím jenom v utorrent v nastaveni - rozšířené - a zatrhnu to co je na obrazku na true a 90, že to bude stačit? moc se mi totiž nechce instalovat tento program.

Děkuji za odpověď

stany*

nepomuze to, ten program slouzi pro upravu TCPIP souboru, musel bys je upravit rucne. Ten program se neinstaluje, jen to upravi ty soubory a pak jej muzes smazat.

mykka*
hodnocení

a nezmeni to nějak rychlost připojení k internetu nebo stahovani pres torrent nebo něco jiného, teda kromě toho, že se můj problém vyřeší?

Děkuji

stany*

ne, od poskytovatele budes mit porad stejnou rychlost

Neblokuje ti připojení firewall?

mykka*
hodnocení

No nevím, tento problém mám pouze od minulého týdne, předtím to nic takového nedelalo. A s firewallem jsem nic nedělal, ale jsem takový ucho, že ani nevím, jak to zjistím*hi*

lyravolnycz

Podle toho co rikáš by to mohlo dělat omezení na straně poskytovatele, Torenty přetěžuji internetovu sit až přiliš a pokud ISP nema hodne silnou linku do interetu omezuje množstvi spojení aby jsi to neucpal všem .Ttoto je jednim ze zpusobu jak se omezuji lidi co porad stauji , je o tom dost psan na internetu.Může to dělat i velky posktovatel prtože Torrenty spis pridelavaji problemy v siti než užitek.Jsem ISP tak o tom neco vím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]