Nejste přihlášen/a.
Prosím poradte. Začal jsem používat win7 na HTPC které slouží hlavně jako uložiště filmů.
Když ale chci zadat videa ( filmy v divx avi,mkv atd...) do seznamu mediacentry systém všechna videa (on to nazývá filmy) do jednoho seznamu kde to můžu akorát seřadit podle jména nebo data... takže k ničemu. jeden seznam s 1500 soubory je nepoužitelný. Nevíte někdo jak v knihovně video přehrát i DVD a MKV soubory nebo jak v knihovně filmy uspořádat soubory do složek?
Na microsoftu nic nepíšou. Pokud to nepůjde je to pro mě SW k ničemu a musím se vrátit na win XP2005
tak na i navody není fulltextové vyhledávání ( nebo jsem ho nenašel) takže na nic.
Program jsem stáhl, nainstaloval, ale je snad ještě horší než mediacentum ve win7... nic nejde nastavit, na dálkáči mi jedou 4 tlačítka - nastavení dálkáče jsem nenašel... a hlavně mi tam chybí tlačítko zpět... na klávesnici tak funguje WSC, ale na dálkáči nic a na obrazovce takytlačítko není.
Jelikož mám k HTPC připojenou televizi i monitor potřebuji aby si program sám nastavil rozlišení při přepínání mezi plochami... to taky neumí.. dá se nastavit ručně, ale stejné pro obě plochy, takže k ničemu.
Nevím... jestli nemám náhodou nějakou osekanou verzi NA NIC ale na Stahuj o tom nic nepsali. stahuj.centrum.cz/...
Je pěkné že mi to řekne jaký je počasí, ale potom musím stát z postele ke klávesnici abych mohl zmáčknout ESC a pustit si film.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.