Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win 7 mediacentrum

Od: ondrasek* odpovědí: 4 změna:

Prosím poradte. Začal jsem používat win7 na HTPC které slouží hlavně jako uložiště filmů.

Když ale chci zadat videa ( filmy v divx avi,mkv atd...) do seznamu mediacentry systém všechna videa (on to nazývá filmy) do jednoho seznamu kde to můžu akorát seřadit podle jména nebo data... takže k ničemu. jeden seznam s 1500 soubory je nepoužitelný. Nevíte někdo jak v knihovně video přehrát i DVD a MKV soubory nebo jak v knihovně filmy uspořádat soubory do složek?

Na microsoftu nic nepíšou. Pokud to nepůjde je to pro mě SW k ničemu a musím se vrátit na win XP2005 :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondrasek*
hodnocení

tak cooo nikdo to nepoužívá?

vesa
hodnocení

0x

Použil bych mediální program XBMC - je to připravovanej návod na www.i-navody.cz

ondrasek*
hodnocení

tak na i navody není fulltextové vyhledávání ( nebo jsem ho nenašel) takže na nic.

Program jsem stáhl, nainstaloval, ale je snad ještě horší než mediacentum ve win7... nic nejde nastavit, na dálkáči mi jedou 4 tlačítka - nastavení dálkáče jsem nenašel... a hlavně mi tam chybí tlačítko zpět... na klávesnici tak funguje WSC, ale na dálkáči nic a na obrazovce takytlačítko není.

Jelikož mám k HTPC připojenou televizi i monitor potřebuji aby si program sám nastavil rozlišení při přepínání mezi plochami... to taky neumí.. dá se nastavit ručně, ale stejné pro obě plochy, takže k ničemu.

Nevím... jestli nemám náhodou nějakou osekanou verzi NA NIC ale na Stahuj o tom nic nepsali. stahuj.centrum.cz/...

Je pěkné že mi to řekne jaký je počasí, ale potom musím stát z postele ke klávesnici abych mohl zmáčknout ESC a pustit si film.

ondrasek*
hodnocení

no asi se fakt vrátím k win XP mce ... tam bylo co jsem potřeboval a jelo to :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]