Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebuju radu. Mám doma 3 počítače, všechno notebooky, 2 jedou na Vistách a jeden na XP. Právě s tím posledním mám problém s připojením na internet. Normálně se s ním připojím, ale vůbec nepřijímá pakety, přitom se připojení tváří jakoby bylo vše v pořádku. Signál je v pořádku, zkoušel jsem vypínat/zapínat router, znovu nastavovat WEP, stahoval jsem nejnovější drivery a nic. Jednou jsem vypnul heslo (u routeru) a najednou to šlo, ale když nastavím jakýkoliv bezpečnostní prvek, tak to opět nejde. Nejzvláštnějsí je, že ty ostatní 2 notebooky jedou úplně v pořádku.
Co myslíte, co bych mohl ještě zkusit? Osobně si myslím, že by za to mohl mohl ten router, ale jsem úplný laik, takže jen hádám...
Dík za pomoc
Ahoj
No některé aplikace k síťovkám opravdu nemaj rády některé šifrování. WEP je ještě k tomu celkem k ničemu, pokud to jde tak zapni WPA2 šifrování. Zkus více druhů, zkus taky přes google zjistit zda daná síťovka s něčím konkrétním nemá problém a zda na to neni oprava. Pokud se připojíš, ale nedostaneš ip tak zkus IP zadat napevno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.