Nejste přihlášen/a.
Zdravim, funguje jeste tahle poradna? Mam problem...Mma doma pevne pripojeni od UPC. tzn. modem UPC propojen do PC kabelem. Poridil jsem pouzivany wifi router zn. Izcomax 2204a. CHtel bych zprovoznit doma Wifi sit. Poradite nekdo? Prosim laicky :/ moc tomu nerozumim...Dekuji
1) neměla by fungovat?
2) proč sem zkoušíš dávat smajlíky z jiných stránek? Jsou tu přeci přímo v editoru...
3) řeší se to tady celkem často, pokud jsi schopen kopírovat odkaz na smajlíka tak jsi schopný hledat, takže si projdi nejdřív nějaké odkazy, např: poradte.cz/...
a pak můžem řešit dál
tak vy jste me zase po ranu pobavil. Chcete zprovoznit wifi sit a moc tomu nerozumite. Nenapisete tady ani co mate za operacni system. Za prve, pokud nekdo chce zprovoznit wifi sit a moc tomu nerozumi (ve vasem pripade asi vubec) tak jako prvni krok by mel byt ve vasem pripade google a precist si co to vlatne wifi je.
Nebyl jsem tu dlouho, ale koukam, ze k tomuto serveru je stale velice potrebna vestecka koule, protoze z mych si potrebne informace k rade nevycucam...
Omlouvam se, ale uz jsem se dostal na nastveni routeru...na jeho stranku. Co tam mam kde nastavit prosim?
Nečetl jsi to co jsem psal co?
- opiš si nastavení síťovky v pc (síťová připojení) a nastav vše automaticky
- připoj modem na WAN port routeru
- připoj pc na LAN port routeru
- na web rozhraní na které ses už dostal tak najdi nastavení WAN
- opiš tam původní nastavení síťovky, pokud bylo vše automaticky tak to ani neni nutné a už by měl net běhat
- u upc je nutno zrestartovat modem
vim moc dobre co je wifi.Jen sem v zivote nepripojoval router pane chytrej! MAverick prosimte mam Win7, a tu WAN adresu tam namackam a porad to nejde zprovoznit...
jo jenze ja vubec nevim kam co napsat... a co konkretne tam nastavit na ty strance krome toho WAN...a ani to nenastavim
No to wan je pro teď nejdůležitější aby šel net. Z toho obrázku ipconfig /all je vidět že jsou tam jiné adresy (ip, maska, brána, dns) než jsi tam psal a důležité je aby tam nebylo automaticky a ty jsi to nenastavil natvrdo. Teď musim fičet do servisu tak si to znovu projdi jak jsem to psal a přepiš to do routeru. V pc dej hlavně automatické nastavení aby ip dával router
Zdravim jeste jedno. Mam mensi problem, heslo jsem nastavil vse funguje perfektne. Ale mam net od UPC. A Hned druhy den mi trosku pozmenilo UPC IP adresu...tak sem ji vcera nastavil. Dnes prijdu domu a opet zmenena IP...:/ nevite co s tim?
proste prestal fungovat Net, tak odpojil sem router wifi, pripojil modem-pc a internet funguje...Tak zadam IPCOnfig a koukam ze mam zmenenou IP adresu 89.103.242.43 zmenenou na 89.103.241.34 ...Tak zpatky zapojim wifi router atd. Zmenim na novou Ip a vse funguje. Ale kazdy den mi to z nejakyho duvodu meni
Potom nechápu kde jsi přišel na tu adresu 89... Tu v ipconfigu nemůžeš vidět. Leda pokud sis připojil pc místo routeru. No a nemá být ta wan strana nastavena automaticky? Teď tam máš fixed IP tak dát automaticky. Byl původně počítač s pevnou ip nebo měl automatiku?
Mimochodem máš vyplé šifrování na wifině, nevim teď zda byla zaplá, ale pokud jo tak já mam takové sítě docela rád, takové připojení na net zdarma a pokud máš ještě přístup do routeru přes default heslo tak je to nejlepší
Taaak podle jednoho tvého starého obrázku který jsi tady dával a který jsem řekl ať obšehneš tak je jasně vidět DHCP povolen a i doba přidělení IP, takže WAN stranu dej automaticky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.