Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webcam Trust WB3320

Od: vikyn* odpovědí: 2 změna:

Prosím, co mám udělat pro to,abych mohl používat dvě tyto kamery přes USB?

První již nainstalovaná, dám v programu add kameru, ozve se kamera Trust Web cam (2) , ale po spuštění dru

hého okna win spadnou s hláškou na modrém pozadí a samy se zresetují .Samostatně fungují jak bůh.

W Vista 32bit. Díky za rady. Viktor

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Nevidím důvod, proč by Win neměly pracovat s více kamerami...

Takže, pro začátek, přehoď kameru do jiného USB (máš je připojené přímo do portu a nebo přes HUB?)...

Potom, pokud to nepomůže, zkus ukončit veškeré programy, které k instalaci kamer nepotřebuješ - včetně rezidentů (např. antiviru, krátkodobě se nic nestane)...

vikyn*
hodnocení

Hoj,hoj

díky za reakci na můj dotaz. Obě kamerky mám v pobou předních portech USB přímo.

Zkusím zadní. Nechci moc achovat,protoe kdy se to nepovede tak opět spadnou win přes modrou hláku a na pc mám instalovaný i účetnictví apod. u se bojím, aby se nic nestalo. Vik

doplněno 15.01.13 09:44:

Pozdrav velké díky. Po přehození jedné z kamerek do zadního USB chtěly win nový driver. Dostaly ho z CD. No a šlape to!

Díky. Vik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]