Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitoring instalace aplikací

Od: ales* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, :)

chtěl bych se zeptat, jestli existuje program, který by sledoval instalaci aplikací.

Myslím to, že by sledoval kam co aplikace instalují /kopírují/ do systému - při instalaci.

registr a tak :)

Díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jasně, to jsou nástroje na úplné odinstalace a tedy revo uninstaller, your uninstaller, total uninstaller atd

stahuj.centrum.cz/...

hodnocení

0x

Já bych řekl že mám opačný problém. Pokaždé když dostanu v emailu nějakou přílohu a začnu si ji prohlížet,*cteni*(nebo příloha jinde na netu) tak se mi dole na monitoru vysune lišta kde je napsáno Zobrazit veškeré stahování... Když na to kliknu tak se to rozbalí.Já bych se bez toho docela obešel... Na druhou stranu to může být užitečné. Bohužel nevím jak jsem k tomu přišel*cert*.

koleno
hodnocení

0x

Kdysi (snad na CD Počítač pro každého) jsem znal program (shareware), který monitoroval a zapisoval změny složek/souborů a registru při instalaci aplikací. Což se hodilo vždy při opětovné instalaci Trial verzí.

Jenže už si nepamatuji název. Vím jen, že to byl program nějakýho francouze a název snad začínal na "M"

sondaw*

Možná myslíš Martau? Program má název Total Uninstall, který používám již dlouhou dobu, protože do něj děláme český překlad. Myslím je to jeden z nejlepších programů, monitoruje instalaci každého programu, všechny složky, soubory, položky registru, zobrazí změny a mnoho dalšího. Co nainstaluje, to také odinstaluje.

Tvůrce programu je RumunInformace o programu najdete na

www.martau.com/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]